Екс-учасниця гурту "Гарячий Шоколад" розплакалася в обіймах Вакарчука

Екс-учасниця гурту "Гарячий Шоколад" розплакалася в обіймах Вакарчука

Уже не вперше на сцені "Голосу країни" глядачі "1+1" бачать знайомі обличчя. Цього разу виборювати жаданий другий шанс прийшла екс-солістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк

Поділитися:

Уже не вперше на сцені "Голосу країни" глядачі "1+1" бачать знайомі обличчя. Цього разу виборювати жаданий другий шанс прийшла екс-солістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк. Свого часу дівчина не знайшла спільної мови з продюсером і змушена була залишити колектив. За умовами контракту учасницю позбавили права не тільки виконувати й писати пісні, а навіть працювати на бек-вокалі в артистів.

"Дуже важко було. Я півроку плакала", – згадує героїня. Однак згодом дівчині таки вдалося розірвати договір, який не дозволяв їй зробити й кроку в творчому плані.

"Я хочу в сольне плавання. Я не виступала вже три роки, тому, звичайно, дуже хвилююся. Зараз усі карти в моїх руках. І неймовірно хочеться якось змінити своє життя", – перед виступом зізналася учасниця.

На "сліпому прослуховуванні" Тетяна виконала пісню Ірини Білик "Одинокая". Проте спів учасниці не вразив жодного зіркового тренера.

Дівчина прийняла цей вирок і попросила дозволу суддів зняти підбори. Склалося враження, що без них Тетяні було комфортніше слухати коментарі людей у кріслах.

Першим намагався виправдатися перед героїнею Сергій Лазарєв: "Я себе сварю за нерішучість. На мій погляд, ви повинні бути у цьому шоу. У мене закінчуються місця в команді і я бережу їх. Ви прекрасно співали", – звернувся до героїні Сергій.

Услід за Лазарєвим картати себе за те, що не повернулася, почала Ані Лорак, яка, до речі, впізнала Тетяну.

"Я собі не вибачу цього ніколи. Ви Таня, яка була в гурті "Гарячий шоколад" і проспівала "беки" всім артистам. Ви абсолютно прекрасна вокаліста, яка може виконувати Агілеру в чотири октави. Я не розумію,чому ви обрали саме цю пісню. Вона зовсім не показала ваших здібностей. Ви ж геніальна співачка".

На подив глядачів, слова Кароліни довели Тетяну до сліз. Заспокоювати учасницю взявся Святослав Вакарчук.

"Я хочу вам дати одну пораду. Я відчуваю, що ви можете співати дуже сильно. Єдине, чого вам не вистачає – впевненості у собі. Є простий рецепт: якщо ви розумієте, що хочете вийти на сцену босою, то виходьте босою. Не треба вам ці підбори. Будьте собою і викиньте їх подалі".

Після цієї настанови Святослав вирушив до учасниці на сцену. "Дайте я вас обійму, бо ви така класна!", – сказав тренер і пригорнув до себе заплакану Тетяну.

У цей момент Сергій Лазарєв сидів у кріслі й, наче мантру, повторював: "Ідіот. Ідіот. Ідіот". Зірковий наставник зрозумів, що позбавив Тетяну шансу поновити співочу кар'єру.

Сподіватимемося, що учасниця не опустить рук й прийде на "Голос країни" наступного сезону.