Екстремал Дмитро Комаров подарував ідею для шаленої відпустки

Екстремал Дмитро Комаров подарував ідею для шаленої відпустки

Ведучий програми "Світ навиворіт" зізнався, що найбільш вражаючою країною для нього є Камбоджа

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт", відчайдушний мандрівник Дмитро Комаров зізнався, що найбільш вражаючою країною для нього є Камбоджа. Тут можна знайти все, що цікаво мандрівнику.

Про це Дмитро розповів під чай онлайн-конференції на сайті tsn.ua.

 Саме у Камбоджу він порадив їхати і тим, хто шукає екзотику, і тим, хто прагне спокійного "валяння" на пляжі.

"Ніхто не може пояснити, чому закохуєшся в країну. Невипадково я Камбоджу обрав як країну для першого сезону "Світу навиворіт". Там особлива атмосфера і поєднання декількох ідеальних факторів. Приїхавши в цю маленьку країну, ви отримуєте релакс, екзотику, фрукти, природу, клімат. Кому потрібен дайвінг, той знайде дайвінг. Пляжі, походи в джунглі, чудові картинки для фотографів, дикі традиції а-ля поїдання тарантулів", - зазначив він.

За його словами, також у Камбоджу можна закохатися завдяки історії.

"Історія Камбоджі просто, вибачте, зносить дах. У 1975-1979 роках диктатор Пол Пот, який хотів побудувати суспільство нових людей, винищував народ. При цьому патрони не витрачали, а вбивали людей просто мотикою. Не так багато часу минуло - трохи більше 40 років. Виходить, кожен, кому сьогодні більше 40, може розповісти, як дивом вижив", - розповів ведучий.

Через цю трагедію ставлення до життя у камбоджійців особливе. Вони багато посміхаються і радіють кожному дню.

Ще одним позитивним моментом поїздки в Камбоджу є відносна дешевизна відпочинку.

"У Камбоджі все можна робити дешево. Це ще один з плюсів. Той, хто живе, наприклад, в Києві відчує, що в Камбоджі все набагато дешевше", - додав він.

На прохання глядачів, Дмитро перелічив місця, які варто відвідати в Камбоджі.

1. У першу чергу потрібно поїхати в Ангкор-Ват. Це – приголомшлива родзинка країни, стародавнє місто "з'їдене" джунглями. Саме тут знімали фільм "Лара Крофт. Розкрадачка гробниць".

2. Поряд з Сієн Ріпом, де Ангкор-Ват, є найбільше прісне озеро в Індокитаї Тонлісап. Це єдине озеро на планеті, яке двічі на рік змінює напрямок течії. Є плавучі села, городи, свинарники, курники. Це навіть не Венеція.

3. Сіануквіль - узбережжя Сіамської затоки. Тут можна їсти лобстерів по долару за штуку, засмагати і плавати. А для багатих людей є тури в джунглі.