Ескімоска: Як розвиватимуться події

Ескімоска: Як розвиватимуться події

Громила спочатку допоміг Ніні зробити снігову бабу, а потім з Ескімоскою та Розумником поїхав рибалити. Сьогодні на них чекав цінний улов - підзорна труба. Діти відразу ж зрозуміли, для чого призначена знахідка. 

Поділитися:

Понеділок, 26 листопада

Громила спочатку допоміг Ніні зробити снігову бабу, а потім з Ескімоскою та Розумником поїхав рибалити. Сьогодні на них чекав цінний улов - підзорна труба. Діти відразу ж зрозуміли, для чого призначена знахідка. Можна побачити, що їсть Ведмідь у себе в будинку, можна наблизити обличчя Альбатроса, що літає високо-високо. Але істина відкрилася, коли Ніні в підзорну трубу побачив зірки і космічний корабель.

Вівторок, 27 листопада

Ведмідь ловить тенетами рибу. Риба не ловиться, проте в тенета потрапляє мідний каганець - Лампа Аладіна. Щоб каганець став ще яскравішим, Ведмідь його натирає до блиску. Бац! І з Лампи з'являється маг і чарівник, готовий виконати будь-яке бажання Ведмедя. Але чи зрозуміє він його?

Середа, 28 листопада

Альбатрос щосили намагається втримати на льоту велику та важку лілову кулю для боулінгу. Але вона летить вниз і зупиняється біля Ведмедя. Ця куля потрібна обом. Так кому вона врешті-решт дістанеться?

Четвер, 29 листопада

Ведмідь на березі робить ранкову гімнастику. Раз-два-три-чотири ...Раптом він відчуває незнайомий запах. І справді, води океану приносять вогнегасник. Діти відразу знаходять йому застосування. Адже так весело на ньому кататися по снігу. Випадково вогнегасник гасить вогонь. Але чи потрібно це в Арктиці, коли вогонь приносить стільки тепла?

П'ятниця, 30 листопада

На плаваючих крижинах Ведмідь побачив різнокольоровий обруч. Такий яскравий предмет привертає його увагу. Стрибаючи на крижинах, він дістається до обруча. Але не так вже просто його забрати - обруч примерз до крижини. Утім, для Ведмедя немає перешкод. І знахідка майже опиняється у його лапах, але вислизає і котиться до маленьких ескімосів. Ви навіть не уявляєте, що можна зробити із здавалося б звичайним обручем ...