Філіп Кіркоров замінить Катю Осадчу у "Світському житті"?

Філіп Кіркоров замінить Катю Осадчу у "Світському житті"?

Причини раптової заміни - у найближчому випуску "Світського життя".

Поділитися:

Ведуча телепроекту "Світське життя" Катерина Осадча гучно відсвяткувала 30-річчя. Привітати епатажну теледіву до київського нічного клубу "Декаданс Хаус" прийшли родичі, друзі та колеги.

Олександр Пономарьов, Лілія Подкопаєва, Олександр Шовковський, Ольга Навроцька та інші зіркові гості вітали не тільки телеведучу, а й її маму с татом та сина Іллю.

Генеральний директор 1+1 Олександр Ткаченко подарував Каті Осадчій велосипед, а син Софії Ротару Руслан Євдокименко - гламурний сяючий шолом. Тіна Кароль передала у подарунок свою першу власноруч намальовану картину, а Андрій Данилко та Віктор Ющенко - оригінальні букети з привітаннями.

Особливе привітання цього вечора прозвучало від гурту "Мумій Троль" - Ілля Лагутенко запросив на сцену іменинницю для дуетного виконання "Медведицы".

В програмі "Світське життя" Катерині в день народження дали вихідний – її телероботу виконували зіркові гості. Нарешті герої передачі отримали можливість помститися гострій на язик Осадчій - тепер вони брали інтерв'ю в неї.

Як Філіп Кіркоров впорався з роллю ведучого програми "Світське життя", а також про що в цей вечір допитували Катерину Осадчу Олександр Шовковський та Андре Тан - дивіться у найближчому випуску у неділю, 22 вересня, на 1+1. Початок - о 22:00.

Нагадаємо, Катя Осадча святкувала день народження 12 вересня. Найдорожчий подарунок ведуча отримала від 10-річного сина Іллі, який подарував мамі котика.