Фільм «Пісня пісень» боротиметься за європейський Оскар 2016

Фільм Пісня пісень увійшов у шорт-листа European Film Awards 2016
1plus1.ua

Стрічка виробництва 1+1 Продакшн увійшла в шорт-листа European Film Awards 2016.

Поділитися:

У серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» знялася донька відомого режисераЄвропейська кіноакадемія оприлюднила перелік фільмів, які увійшли до конкурсної програми European Film Awards 2016. У шорт-лист з 50-ти художніх фільмів потрапила й стрічка виробництва 1+1 Продакшн «Пісня пісень».

Автор фільму Єва Нейман. Головні ролі зіграли Мілена Цибульська, Євген Коган, Аріна Постолова-Тігіпко, Арсеній Семенов та інші.

Фільм «Пісня пісень», продюсером якого є генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко, створений за мотивами творів Шолом-Алейхема. Події відбуваються в 1905-му році в єврейському містечку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих фільмів про дружбу

У місті живуть десятирічні Шимек і Бузя. Вона – принцеса, а він – принц. Вони мешкають у сусідніх палацах. Шимек починає усвідомлювати свої справжні почуття до Бузі тільки через роки, далеко від дому, коли дізнається, що вона виходить заміж за іншого. 

Стрічка виробництва 1+1 Продакшн боротиметься за нагороду за видатні досягнення в Європейському кінематографі. У номінації увійшли фільми з 33-х країн.

Переможців фестивалю European Film Awards 2016 оголосять 10 грудня у Варшаві (Польща).

Нагадаємо, що за право зняти кліп переможцю Голос країни 7 змагаються 22 режисери.

Новини по темі