Фінал! "Вишка" готується до трюкових стрибків і шукає скафандр Гагаріна

Фінал! "Вишка" готується до трюкових стрибків і шукає скафандр Гагаріна

Фінал екстремального шоу "Вишка" - у суботу 16 листопада на 1+1.

Поділитися:

У суботу 16 листопада дивіться на 1+1 фінал екстремального шоу "Вишка". У минулій серії вісім зірок стрибали соло (одиночні стрибки). У фіналі - зіркові стрибуни готують відчайдушні синхрони .

Чому відчайдушні - та тому , що в парі з зіркою заявлені спортсмени збірної команди України зі стрибків у воду. А це - справжні зірки українського спорту: Олександр Бондар та Юлія Прокопчук, два юніора і тренери зіркової команди - творці європейської шоу-програми зі стрибків на батуті.

Так що - тримайтеся, бажаючі отримати медалі! На арені - професійний спорт! Обійтися простим "солдатиком" ніяк не вийде.

Ганна Ходоровська вже попалася в руки одному з тренерів . Використовуючи Аніни навички в акробатиці , пара готує справжній трюковий стрибок.

Степан Казанін вирішив не відставати від Ходоровської і заявив на суботу свою екстремально-гумористичну візитку . "Бідний" Зеленський, він ще не знає , на що здатний його колега і друг.

"Хочете цирк, - заявив Стьопа, - буде!" Про те, скільки років і з ким сам тренер йшов до його реалізації, Стьопін вислухав із завмиранням серця. Чи вдалося йому налякати Казаніна?! Подивимося.

"Веселій" парочці в спину дихають справжні спортивні зірки: Ольга Харлан та Олександр Бондар, "золотий хлопчик" української збірної зі стрибків у воду. Пара виконає синхрон з висоти 7,5 метрів, не виключена і десятка. Якщо так , - Ольга Харлан стане першою дівчиною "Вишки" якій підкориться ця вершина.

У фіналі "взяти" 10-метрівку планують Денис Силантьєв та срібний призер Чемпіонату світу Юлія Прокопчук.

Руслана Писанка - живе на "Вишці" за принципом: "Даєш рекорд!". Телеведуча збирається стрибати з 5 метрів!

Швидше за все, вона присвятить свій стрибок польоту людини в космос. Продюсери дуже сподіваються, що їм не доведеться шукати скафандр Юрія Гагаріна. Хоча...

Ще однією особливістю фіналу "Вишки" буде таємне голосування журі. Про те, як вони проголосували, глядачі дізнаються тільки після того, як ведучі розкриють суддівські конверти.

За результатами глядацького та суддівського голосування визначаться володарі "золотої" , " срібної" та "бронзової" медалей. До слова, медалі мають не тільки спортивну, але і ювелірну цінність.

У шостому епізоді заявлені: Ольга Харлан, Степан Казанін, Олексій Матіас, Ганна Ходоровська, Руслана Писанка, Денис Силантьєв.

16 листопада о 20:00 дивіться у прямому ефірі каналу 1+1 спортивно-розважальне шоу "Вишка" - фінал!