Фіналіст "Голосу країни" Нікіта Алексеєв у подарунок від Ані Лорак отримав кліп

Фіналіст "Голосу країни" Нікіта Алексеєв у подарунок від Ані Лорак отримав кліп

Нікіта полонив не лише легендарну Ані Лорак, а й усю Україну ще у чвертьфіналі проекту "Голос країни. Перезавантаження" на 1+1 

Поділитися:

Нікіта полонив не лише легендарну Ані Лорак, а й усю Україну ще у чвертьфіналі проекту "Голос країни. Перезавантаження" на 1+1. За лічені дні в мережі його виступ переглянуло понад 200 тисяч людей. 

Хлопець настільки сподобався зірковій наставниці, що за крок до суперфіналу отримав шанс, про який мріють мільйони.

"Мені вдалося роздивитися в ньому потенціал, його харизму, голос і талант, яким він володіє. Талант справжнього артиста, якого хочеться слухати, дивитися. Поведінка  Alekseev'a на сцені захоплює і заворожує… Скажу так: я завжди є в його житті, і він сміливо може розраховувати на мою підтримку, всім, чим зможу, допоможу, підкажу", – ділиться Ані Лорак.

Ані Лорак з Нікітою під час спільної роботи над кліпом встигли стати справжніми друзями. Творці кліпу на пісню "Все успеть", брати-режисери Дмитро та Євген Місюри, обіцяють небачене досі видовище. За три хвилини глядачі стануть свідками перевтілення головного героя. Щоб зістарити Нікіту, використано унікальний грим.

До речі, зйомки кліпу під наглядом тренера "Голосу країни. Перезавантаження" Ані Лорак тривали добу без жодних пауз та перерв.

Невдовзі відбудеться презентація дебютного відео Alekseev'a. А зараз молодий співак проводить багато часу у студії звукозапису.

Проект "Голос країни-5" оголосив початок нового сезону. Черговий кастинг відбудеться в Києві вже в ці вихідні, 3 та 4 жовтня.

роект, який обожнюють мільйони людей в усьому світі, повертається... Ми шукаємо унікальних людей з унікальними голосами!  4 та 5 жовтня у Києві відбудеться грандіозний кастинг проекту"Голос країни".

Команда співочого шоу шукає неповторні, унікальні, а головне – ще не почуті голоси.

Не проґав можливості стати частиною грандіозного вокального змагання!

Ми чекаємо, що саме ти з першої ноти розвернеш крісла легендарних тренерів.

Відкритий відбір на проект "Голос країни" відбудеться за адресою:

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).

Для творців шоу важливий тільки голос, тільки твій унікальний талант.