Фіналістами "Голосу країни" стали Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Ваня Ганзера і Влад Ситнік

Фіналістами "Голосу країни" стали Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Ваня Ганзера і Влад Ситнік

Вчора, 4 вересня, на телеканалі "1+1" відбувся півфінал "Голосу країни".

Поділитися:

Вчора, 4 вересня, на телеканалі "1+1" відбувся півфінал "Голосу країни". За право співати у фіналі змагалися 8 учасників команд зіркових тренерів, з них у шоу залишилися четверо. Шоу цього разу залишили Вася Логай, Катя Грачова, Міла Нітіч та Наталка Гордієнко.

У півфіналі за правилами голосування кожен тренер розподіляв між своїми фіналістами бали у відсотках. Голос тренера додавався до голосів глядачів. Вокалісти із команди Руслани Лижичко – Вася Логай та Тоня Матвієнко отримали від свого тренера по 50 відсотків, проте глядачі в більшості проголосували за останню. Тоня отримала 117, 02%, а Василь – 82,98%.

Зірковий тренер Олександр Пономарьов оцінив виступ Каті Грачової на 30%, а Владислава Ситніка - на 70%. У глядацькому голосуванні різниця між учасниками склала всього 200 голосів на користь Влада. В цілому Влад отримав 120,23%, а Катя – 79,77%.

Стас П′єха надав учасникам своєї команди паритет, та й результати глядацького голосування відрізнялися менше ніж на 4%. Міла Нітіч набрала 97,66%, а Арсен Мірзоян - 102, 34%.

Найнеочікуванішим було голосування Діани Арбєніної: вона одразу повідомила, що вони із Наталкою Гордієнко домовилися віддати 100% голосів Вані за однієї умови – у фіналі 11 вересня Діана заспіває дуетом з Гордієнко. Глядачі віддали Наталці Гордієнко - 38,16%, Вані - 61,84%.

Новий сезон Голос Країни дивись онлайн з 28.02.2016