Фіналісти "Голосу країни" з'явилися на обкладинці "Теленедели"

Фіналісти "Голосу країни" з'явилися на обкладинці "Теленедели"

В ексклюзивних інтерв'ю Антон Копитін, Тетяна Решетняк, Андрій Лучанко та Євген Толочний розповідають про свої досягнення і переживаннях у проекті "Голос країни".

Поділитися:

Чотири cуперфіналісти п'ятого сезону "Голос країни" на "1+1" з'явилися на обкладинці українського видання "Теленеделя".

В ексклюзивних інтерв'ю Антон Копитін, Тетяна Решетняк, Андрій Лучанко та Євген Толочний розповідають про свої досягнення і переживаннях у проекті "Голос країни", мрії і плани на найближче майбутнє.

"Не даремно глядачі каналу "1+1" стежили за подіями ювілейного сезону шоу "Голос країни"-5 - і змагання було напруженим, і учасники в ньому як на підбір! Хоча переможець на проекті тільки один, ми віримо, що інші теж не змарнують свого шансу. Адже у фіналістів проекту "Голос країни" -5 є все, щоб досягти успіху: віра в себе, відкритий погляд у майбутнє, а головне - талант!", - пише видання.

Журнал "Теленеделя" №24 у вільному продажу з 10 червня.

Нагадаємо, п'ятий сезон шоу "Голос країни" став найрейтинговішою розважальною програмою 2015 року: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг склав 5,8%, частка – 17,6%. Загальна аудиторія сезону "Голос країни" склала понад 24 млн. глядачів (4+), а це майже дві третини телеглядачів України (63%).

Шоу "Голос країни-5" стартувало на "1+1" 8 березня, а суперфінал відбувся 7 червня 2015. Тренери - Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведучі - Ольга Фреймут та Юрій Горбунов (приєднався до Ольги на прямих ефірах). Перемогу у проекті здобув Антон Копитін з команди Тіни Кароль.