Настя Багінська заспівала Гімн, а Скрябін показав нового соліста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Настя Багінська заспівала Гімн, а  Скрябін показав нового соліста (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 24 серпня, канал "1+1" зробив особливий подарунок своїм глядачам.  

Поділитися:

Вчора, 24 серпня, канал "1+1" зробив особливий подарунок своїм глядачам.

Концерт "Незалежність – це ти!" поєднав в собі не тільки виступи найпатріотичніших українських артистів, але й сюжети, присвяченим справжнім українським героям – воїнам, лікарям, спортсменам, артистам та звичайним людям, які щодня будують нашу Незалежність.

Зйомки концерту відбувалися на території фортеці "Косий капонір", а гостями свята стали учасники АТО та волонтери.

Всього у концерті взяла участь символічна кількість виконавців та гуртів – 24, а відкривати свято довірили Олександру Пономарьову з "Молитвою за Україну".

"Скрябін" вперше з'явився на телебаченні разом з новим солістом – фіналістом "Голосу країни" Євгеном Толочним. ТНМК разом з малюками заспівали свій оптимістичний хіт "Василь Гупало", а Ярмак – патріотичну "Моя страна не упадет на колени".

Також до свята долучилися зірки проектів "Голос країни" та "Голос. Діти". Переможець проекту Роман Сасанчин презентував пісню "Мамина зірка", яку для нього написала його наставниця на шоу – Тіна Кароль, а фіналістка Настя Багінська зворушливо заспівала Гімн.

Закривала концерт Тіна Кароль. Один з поранених в АТО бійців чекав на неї весь вечір, щоб врешті піднятися на сцену і подарувати своїй улюбленій співачці букет квітів.

Відео всіх виступів учасників концерту "Незалежність – це ти!" можна онлайн подивитися тут.