Фреймут розголосила таємниці зйомок "Нового Інспектора" (БЕКСТЕЙДЖ)

Фреймут розголосила таємниці зйомок  "Нового Інспектора" (БЕКСТЕЙДЖ)

Ольга розповіла, де побувала знімальна група третього сезону

Поділитися:

Днями в ефірі "1+1" з'явилося стильне  промо  "Нового Інспектора Фреймут", у якому ведуча пообіцяла зупинити тих, хто дурить українців. А в промовистому бекстейджі цього ролику зірка детально пояснила, чим її програма, яка вийде в ефірі в "1+1" уже зовсім скоро, відрізнятиметься від того, що глядачі бачили раніше. Так, Фреймут зізналася: мета нового сезону - змінити Україну на краще. Тож задля цього група проекту працювала іще більш глибинно.

"Мало хто звертає увагу на маленькі міста і села. Ми цього разу об'їхали такі захалустя, де навіть магазинів не було", - поділилася Ольга. А також наголосила: її надзвичайно вразило те, у якому стані перебувають провінційні садочки і як від цього страждають дітлахи.

Окрім того, Фреймут розповіла про інспекції пологових будинків і своїх помічниць, які сприяли якнайповнішому відображенню тамтешніх реалій.

"У кожному пологовому будинку, які ми перевіряли на прохання глядачок, був наш таємний агент, тобто вагітна жінка", - розголосила таємницю Фреймут. І запевнила, що протягом зйомок нового сезону бачила дуже багато хорошого. 

Подробиці й кадри з роботи над промо третього сезону, дивіться у відео онлайн: