Футболісти на війни: Профутбол Digital розповів історію голкіпера Святослава Сироти

Футболісти на війни: Профутбол Digital розповів історію голкіпера Святослава Сироти

На каналі «Профутбол Digital» вийшло нове відеоінтерв’ю, героям якого став ексворотар «Динамо Київ» та «Дніпра» Святослав Сирота.

Поділитися:

Спортивні digital-проєкти 1+1 media, одного з найбільших медіахолдингів у Східній Європі, продовжують розповідати про спортсменів, які з перших днів невиправданої війни росії проти України свої звичні тренувальні бази та спортивні майданчики замінили на передову, аби вже у складі ЗСУ здобути головну Перемогу для кожного українця. 

На каналі «Профутбол Digital» вийшло нове відеоінтерв’ю, героям якого став ексворотар «Динамо Київ» та «Дніпра» Святослав Сирота. Святослав провів на війні понад 2 місяці, з яких 33 дні був на передовій. Йому довелося на собі відчути наслідки безжальних дій російських окупантів. Так, захищаючи Батьківщину, він отримав важке поранення під час запеклих боїв за Луганщині, нині ж спортсмен проходить реабілітацію.

Святослав Сирота розповів журналісту проєкту «Профутбол Digital» Володимиру Звєрову про жахи війни, свій порятунок і життя на фронті. 

футболіст Сирота інтерв'ю

«Траплялися випадки, коли ми залишалися без зв’язку протягом 5-7 днів. Коли врешті-решт вдавалось зателефонувати рідним, дружина навіть розмовляти не могла, просто плакала», – відверто поділився Святослав. 

Ексворотар пригадав той самий день, під час якого отримав поранення: 

«Я був у бліндажі. Відбувся спалах, після якого відразу заклало вуха. Все нагадувало сповільнений фільм. Коли мене замінили, намагався дійти до іншого місця. Падав кілька разів, згодом приліг і вже не зміг піднятися». 

Святослав Сирота народився 1 жовтня 1970 року в м.Києві. У 1994 році закінчив кафедру футболу Українського державного університету фізичного виховання і спорту. На професійному рівні грав за такі футбольні клуби як: «Динамо», «Верес», «Дніпро».

Профутбол Digital – футбольно-аналітичний спортивний проєкт 1+1 media, в межах якого обговорюються найгостріші моменти матчів Чемпіонату України і Кубків УЄФА, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи та прогнози. 

Новини по темі