Генеральну репетицію перед туром Кароль провела босоніж - "ТСН. Особливе"

Генеральну репетицію перед туром Кароль провела босоніж - "ТСН. Особливе"

У багатьох містах під час всеукраїнського туру разом з Тіною буде її 5-річний син.

Поділитися:

Квитки на першу частину всеукраїнського туру Тіни Кароль - розпродані. У багатьох містах їх розмели за кілька днів, а у Львові співачка дасть одразу два концерти через великий попит.

Тіна проводить останні репетиції перед стартом туру. Як готується Кароль до концертів, бачили лише кореспонденти "ТСН. Особливе".

У самих шкарпетках, чорних лосинах і чорній легкій блузі. Навіть на репетиції - вже звична яскраво червона помада. Тіна Кароль разом із музикантами та танцівниками - на генеральному прогоні концерту. Вже у неділю її виступ побачать у Житомирі.

Співачка і далі не спілкується з журналістами, утім глядачам пощастить більше. Вона обіцяє, що між піснями буде вести з ними діалог. Це буде цілий музичний спектакль, де кожна пісня - наче дія у виставі.

Кожен твір звучатиме у новій обробці. Адже після смерті чоловіка Євгена Огіра - кажуть у її оточенні - усі пісні Тіна почала розуміти по-новому.

Генеральна репетиція триває 12 годин. Тіна дозволяє перепочити лише на кілька хвилин для легкого обіду та чаю. Співачка - у бездоганній фізичній формі, споживає лише домашню білкову їжу.

Жодних ресторанних харчів Тіна не їстиме і під час всеукраїнського туру. Харчуватиметься в номері, в люди виходитиме рідко. У багатьох містах разом із Тіної буде її 5-річний син Веніамін.

Складних декорацій на сцені не буде. Співачка та режисер-постановник Олена Коляденко вирішили - достатньо самої Тіни, танцівників, живої музики, та гри світла й тіней.

Тур Тіна назвала "Сила любові і голосу" - та присвятила покійному чоловіку. Альбом його пам'яті вона обіцяє випустити до 27 лютого - саме в цей день у Києві відбудеться останній концерт її всеукраїнської гастролі.