Героями "Хоробрих сердець" стануть прикордонники

Героями "Хоробрих сердець" стануть прикордонники

Вони першими в Україні потрапили під обстріл російських "Градів"

Поділитися:

Мужність українських прикордонників – тема нового випуску проекту "Хоробрі серця", на каналі "1+1". Ті, хто першими зустрів ворога на українській землі, розкажуть свої історії у неділю, 16 листопада, о 21:30.

"Прикордонники - це ті, хто першими в Україні потрапили під обстріл російських "Градів". Але навіть це не найстрашніше. Їм у спину били вчорашні товариші - які злякалися і зрадили", - говорить ведучий "Хоробрих сердець" Ахтем Сеітаблаєв.

Героєм випуску стане полковник Сергій Дейнеко. Він до останнього не здавав свій прикордонний пост в Луганській області, більш того - наказав відбиватися під гімн України. З бою загін Дейнеко вийшов без втрат.

Тим часом дружина Сергія Дейнеко народжувала під чужим ім'ям у лікарні одного з райцентрів на Луганщині. Під чужим - тому що терористи відкрили полювання на родини прикордонників.

Також до студії прийде прикордонник Олег Іващенко. Ще на самому початку подій на сході України він і його побратими затримували на нашому кордоні ватажків російських бойовиків.

А сьогодні одна з найгарячіших ділянок українського кордону – в Маріуполі. Разом з морськими прикордонниками журналісти "Хоробрих сердець" вийдуть в море на патрулювання і побачать, як українці протистоять ворожим нападам серед хвиль.

Ще один спецрепортаж "Хоробрих сердець" – з пункту контролю "Чонгар", який був створений в Херсонській області після окупації Криму. Коли військові почали копати тут величезні протитанкові рови, допомагати їм прийшли цілі "загони" звичайних українців.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.