Герої "Вечірнього Кварталу" стали мультяшними персонажами!

Герої "Вечірнього Кварталу" стали мультяшними персонажами!

Напередодні Дня Незалежності "1+1" готує для своїх глядачів справжній сюрприз - гумористичний анімаційний проект "Мульти Барбара", в основі якого лежать усіма улюблені сценки "Вечірнього Кварталу"

Поділитися:

Напередодні Дня Незалежності "1+1" готує для своїх глядачів справжній сюрприз - гумористичний анімаційний проект "Мульти Барбара", в основі якого лежать усіма улюблені сценки "Вечірнього Кварталу" зроблені в мультиплікаційній формі. Тільки на "1+1" глядачі вперше побачать улюблених героїв у виконанні акторів "Кварталу 95" у форматі анімаційних персонажів. Прем'єра перших двох випусків "Мульти Барбари" відбудеться у суботу, 23 серпня, о 21:20. А з п'ятниці, 29 серпня, "Мульти Барбара" виходитиме по п'ятницях о 21:15, одразу після "Казкової Русі"

- Цього року у "Кварталу 95" ювілей - 10 років на сцені, і ми хотіли зробити в зв'язку з цим щось особливе для наших глядачів, щоб їх порадувати. Так з'явилася ідея анімувати кращі і вже улюблені глядачами номери "Вечірнього Кварталу". Мультики дають можливість нашим номерам грати по-іншому. Те, що ми фізично не можемо зробити на сцені, тепер змогли зробити за допомогою мультиплікації наші герої в "Мульти Барбарі". До речі, при створенні цього проекту ми використовували ту ж технологію, за допомогою якої створюється "Казкова Русь". Сподіваємося, що "Мульти Барбара" буде цікава не тільки нашій аудиторії, але й зацікавить дітей. Адже мультики люблять і дорослі і діти, - каже Володимир Зеленський, художній керівник "Кварталу 95".

Саме завдяки анімації, беззмінні герої "Вечірнього Кварталу" у виконанні акторів "Кварталу 95": веселі ДАІшники, "кварталівська" сім'я, всюдисущі туристи, сусіди та куми - стануть ще смішнішими, ще спритнішими і ще привабливішими для глядачів будь-якого віку. У кожному випуску мультиплікаційного серіалу глядачі зможуть побачити відразу кілька веселих і цікавих історій.

Перші два випуски "Мульти Барбари" вийдуть в ефірі каналу "1+1" у суботу, 23 серпня, о 21:20.