Героїнею фінального випуску "Поверніть мені красу" стане 27-річна дівчина з тілом бабусі

Героїнею фінального випуску "Поверніть мені красу" стане 27-річна дівчина з тілом бабусі

Завтра, 25 березня, о 22:00 в ефір каналу "1+1" вийде восьмий випуск проекту про неймовірні перетворення жінок "Поверніть мені красу".

Поділитися:

Героїнею епізоду стане Надія з Києва, яка у свої 27 років мусить жити з тілом бабусі. Дівчина, яка змалку страждає на ожиріння, зробила все, щоби стати щасливою, але програла битву з власним тілом. Вона змогла схуднути, але заробила страшні розтяжки по всьому тілу й обвислу шкіру на животі, грудях і стегнах.

"Я хочу позбутися зайвої шкіри не для того, щоб стати зіркою естради чи знаменитістю, а для того, щоб створити сім'ю. Я хочу, щоб поруч зі мною була людина, яка буде мене любити. Я і зараз можу познайомитися з чоловіками, які мені цікаві, можу привернути їхню увагу. Але я не можу зберегти ці стосунки. Якщо мені не зможуть допомогти на проекті, я так і залишуся самотньою "здутою кулькою". Проект "Поверніть мені красу" - єдине, що може змінити моє життя", - каже Надія.

"Це унікальний випадок, приклад справжнього героїзму - схуднути так, як схудла наша героїня. Вона пройшла такий шлях, і тепер головне - допомогти їй почуватися в своєму тілі комфортно. Вона зробила все, що від неї залежало, тепер черга за "Командою порятунку", - кажуть експерти проекту "Поверніть мені красу".

Чи вдасться "Команді порятунку" допомогти Надії почати нове життя, глядачі побачать завтра, 25 березня, у фінальному випуску проекту "Поверніть мені красу" о 22:00 на каналі "1+1".