Героїня Одруження наосліп влаштувала скандал і викликала міліцію (ВІДЕО)

Героїня Одруження наосліп влаштувала скандал і викликала міліцію (ВІДЕО)

Учора, 2 грудня, глядачі "1+1" побачили четвертий випуск "Одруження наосліп"

Поділитися:

Учора, 2 грудня, глядачі "1+1" побачили четвертий випуск "Одруження наосліп". Героями цього епізоду стали заможний гульвіса Василь та ексцентрична краля Вероніка. Експерти проекту поставили їх у пару, бо не мали сумнівів: цей союз буде вдалим. Та, як відомо, шлях до щастя тернистий. І в цьому наші різні за віком, звичками й світоглядами герої переконались у день власного весілля. Так, молода епатажна дружина Вероніка одразу поскаржилася на зовнішність свого партнера.

"Типажем і  зачіскою такі чоловіки у мене завжди викликали відразу. Перше враження жахливе. Він мені не сподобався", - поскаржилася новоспечена дружина. А потім кожним наступним вчинком та словом давала зрозуміти: цей Вася не гідний такої леді. Якщо іншого подібна поведінка довела б до сказу, то нашого героя тільки розбурхала. Він не приховував: шукав саме таку норовливу і знайшов! Та все-таки здивувався, коли молода епатажна дружина запропонувала йому завести коханку.

"Ти вважаєш, це нормально: жити в шлюбі, зраджувати, приходити додому і так само щиро дивитися в очі своїй жінці? Для мене це неприпустимо", - висловився Василь, який розірвав попередні стосунки через свою невірність.

Вероніка ж у властивому їй зневажливому тоні відповіла, що для неї це прийнятно. І як бонус - звинуватила чоловіка у надмірній чуттєвості й слабкості духу.

Та Василь не відступав і всіляко намагався завоювати прихильність білявки. Хоч вона не втомлювалася покривати галантного й турботливого партнера матюками, повернула обручку... А одного вечора навіть викликала міліцію, аби та забрала її від чоловіка.

Також приїхав батько дівчини й психолог Єгор Тополов. Разом вони з'ясували: Вероніка істерить через травму з минулого. Це жахливо, але минулої зими дівчину жорстоко побив її хлопець після того, як вона заскочила його з коханкою.

Як ця інформація вплинула на стосунки пари? Чи вдалося Васі приборкати норовливу Вероніку? Та чим звершилася історія цих героїв? Дивіться в повному випуску "Одруження наосліп" онлайн: