Героїня реаліті "Мамо, я одружуюсь?" більше не приховує доньку

Героїня реаліті "Мамо, я одружуюсь?" більше не приховує доньку

Юля, яка має безліч особистих таємниць, зважилась познайомити Макса з донькою.

Поділитися:

Юля, яка має безліч особистих таємниць, зважилась познайомити Макса з донькою

Нарешті дівчата познайомили "свекрух" зі своїми близькими. У реаліті "Мамо, я одружуюсь?" справа набуває серйозних обертів – що скажуть рідні дівчат про їхніх обранців?

В родині Красновських холостяк Олександр складав екзамен татові Вікторії. Виявилося, що батько красуні – генерал-майор, чоловік суворий і вимогливий. Він влаштував Сашкові справжній допит: "яка освіта?", "місце роботи?", "який автомобіль?"…

Мама Олександра не приховувала роздратування. Вона спостерігала за цією розмовою і зрештою скипіла: "А якби він був звичайним двірником?!" На думку мами Тетяни, головне – людські якості, я саме на них слід звертати увагу.

Проте екзамен Олександр витримав достойно. Нагадаємо, він займає відповідальну посаду у великій нафтовій компанії, керує одразу кількома АЗС в Києві.

Так само щасливо закінчилося знайомство з родичами для фотографа Святослава Липинського. До його будинку завітали одразу дві "тещі" - мама Каті і мама Марі. Жінки легко знайшли спільну мову з мамою Славка Світланою Василівною. Вони спілкувалися так, ніби знайомі вже десятки років.

Святослав помітив, що Марі як дві краплі води схожа зі своєю мамою. А з мамою Каті холостяк поводився настільки невимушено, що дівчина не припиняла дивуватися!

Ох, якби ж так гладко все пройшло у родині Коваленків! Тут розігралася справжня драма. Не приїхала знайомитися з Дмитром мама Ані. Замість неї підтримати дівчину прийшли її подруги.

І ось за розмовою "між нами, дівчатами" з'ясувалися обставини особистого життя Ані, які шокували Тетяну Василівну. У красуні Анни були тривалі стосунки з одруженим чоловіком. Про це знали всі близькі дівчини, але закривали очі, дозволивши їй тішитися марними надіями. Тетяна Василівна була розгнівана такою позицією!

А ще маму Тетяну розчарувала Ніна. Після романтичного побачення Дмитро і Ніна закрилися в кімнаті і влаштували справжній інтим. Поведінка Ніни така легковажна, що межує з непристойною, зробила висновок шокована пані Тетяна.

Так прямо з обіймів блакитноокого красеня Ніна відправилася додому – дорослішати.

Втрат не вдалося уникнути і в будинку Макса Ковальова. Тут не приїхала знайомитися з родиною Максима мама Олени. Ця подія дуже засмутила Олену Дмитрівну. Висновок був дуже швидким: значить, Олена не зацікавлена в стосунках з Максом. Дівчина отримала прохання залишити будинок.

А ось мама Юлі справила на пані Олену приємне враження. Юля познайомила Макса та "свекруху" зі своєю 3-річною донечкою. Посиденьки вийшли по-справжньому родинними.

Чи не поверне знайомство з донькою прихильність Макса до Юлі? Шанси дівчини знову увійти до серця холостяка значно збільшилися!

Дивіться продовження реаліті "Мамо, я одружуюсь?" наступного вівторка о 22:00 на каналі 1+1. Розв'язка вже близько!