Гогітідзе не сподівалася стати улюбленицею українців, а Марлен вдячний Лорак за другий шанс

Гогітідзе не сподівалася стати улюбленицею українців, а Марлен вдячний Лорак за другий шанс

Учасники півфіналу поділилися враженнями від першого "живого ефіру"

Поділитися:

Учасники "Голосу країни" Мегі Гогітідзе і Марлен Карімов марили про перемогу у чвертьфіналі проекту, однак не до кінця вірили, що саме їм випаде щастя представляти команду Ані Лорак у півфіналі. Тож результат глядацького голосування й рішення наставниці не тільки ощасливили їх, а й по-справжньому вразили.

До прикладу, дівчина з Грузії Мегі зізналася: не розраховувала, що Україна назве її своєю улюбленицею.

"Я аж ніяк не очікувала, що стану лідером сьогодні! Я дуже боялася! І хочу сказати величезне "дякую" українському народу, який почув і відчув мене. Вважаю, що це найважливіше! Я неймовірно люблю кожного глядача і дуже-дуже щаслива!" - поділилася враженнями вагітна Мегі, яка підкорила публіку виконанням пісні Земфіри "Небо Лондона".

Переможниця глядацького голосування розповіла, що не планувала "переспівати" відому виконавицю, а просто мріяла по-особливому прожити цей хіт на сцені.

"Під час виступу усе йшло за планом, адже я співала пісню, яку відчувала. Земфіра надзвичайно душевно, талановито й божественно виконує "Небо Лондона", але мені захотілося показати цю композицію по-своєму", - зізналася Гогітідзе.

Дівчина настільки занурилася у власний номер, що ні до, ні навіть після виступу не звертала уваги на те, що відбувається довкола.

"Я стояла за лаштунками й навіть не чула, як виступали інші учасники моєї команди. От прийду додому і подивлюся їхні номери в Інтернеті", - пообіцяла Мегі.

Обранець Ані Лорак Марлен Карімов не приховував, що після виступу теж утратив зв'язок із реальністю:

"Я настільки вжився в пісню, що зараз перебуваю у якомусь трансі. Я залишив на сцені усю свою енергію, тому зараз відчуваю тільки неймовірну втому".

Марлен Карімов вдячний Ані Лорак за те, що вона дала йому ще один шанс.

"Звісно, як і більшість, я дуже сподівався на підтримку глядачів… Але я дуже радий, що Ані Лорак знову повірила в мене, відчула, що я можу ще більше розкритися, постати перед публікою в іншому стилі. Що співатиму в наступному ефірі ще не знаю. Буду радитися з наставницею, бо її слово для мене дуже важливе!" - сказав втомлений, але щасливий Карімов.

Чи вдасться Мегі й Марлену здивувати глядачів наступним виступом, дізнаємося 1 червня у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1