Біженець із Луганська прийшов на кастинг "Голосу країни"

Біженець із Луганська прийшов на кастинг "Голосу країни"

27 і 28-го вересня у Києві відбудеться відкритий кастинг на співоче шоу "1+1"

Поділитися:

На минулих вихідних відбувся перший відкритий кастинг на вокальне шоу "Голос країни". За тим, як конкурсанти виборювали можливість бути частиною грандіозного проекту "1+1" пильно стежили кореспондент і фотограф "Комсомольської правди". Вони прийшли на кастинг із другом-співаком і разом із ним прожили тривожний, але насичений день. Враженнями від побаченого й почктого колеги поділилися на шпальтах свого видання:

"Одразу зауважимо, що ні я (автор замітки), ні фотограф співати не вміємо, тому ставку робили на "товариша зі сходу". Макс півтора місяці тому виїхав з Луганська, де був успішним арт-директором, працював з вокальними колективами, співав сам. У "Голос країни" давно мріяв потрапити. Тому ми впевнено вирушили реалізовувати його мрію.

Кастинги відбуваються в одному з павільйонів ВДНГ. На вході реєструють і фотографують, а вже потім - на "прослуховування".

Піднімаємося на другий поверх, де триває перший етап відбору. Там вже рояться з півсотні інших учасників, деякі з них просто з вокзалу, з валізами. Атмосфера напружена, адже з усієї країни на сліпі прослуховування відберуть лише 150 осіб (конкурс тут - приблизно 10 чоловік на місце). Із кабінок лунають голоси претендентів - всі співають а капела. Ось і наша черга.

Макс заходить до кабінки, а ми стоїмо під дверима і підслуховуємо. Учасник повинен заспівати три пісні - англійською, українською та російською. Максим виконує You Raise Me Up (Джош Гробан), "Файне мiсто Тернопiль" ("Брати Гадюкіни") і "На сиреневой Луне" (Леонід Агутін).

- Співаєш ти добре, здібності є, - оголошує вердикт музредактор. - Але чогось бракує. Ти не пускаєш мене до себе. Може, не розспівався ще?

Ну все, думаємо, "зарубали" - прикро!

- Що ж з тобою робити, Максе? - Продовжує редактор. - Давай так: настройся, розспівайся і зайди до мене за годину. Дам тобі другий шанс.

Вийшов Максим з кабінки засмучений:

- Складно співати без музики, та ще коли перед тобою майже впритул сидить незнайомий чоловік.

- Ну нічого, зараз тебе розспіваємо! - І ми пішли готувати артиста своїми методами.

Знайшли затишне містечко в зруйнованому корпусі ВДНГ, дорогою захопили гарячого чаю, а до нього - 50 грам коньяку "для розспівування"! (Тільки не треба кепкувати, у Віталія Козловського, наприклад, до райдеру взагалі горілка вписана - для розігріву зв'язок.) Через годину репетицій з розігрітим голосом повертаємося - спроба номер два. Макс заходить до кабінки, співає. І ми чуємо новий вердикт:

- Уже краще! Я бачу, що ти любиш музику, а вона тебе. Бажаю удачі.

Наш герой виходить розчервонілий, спітніла навіть борода, зате в руках - заповітна анкета. А це означає, ми потрапили до наступного етапу! Тепер Макса слухатимуть музичний продюсер проекту та його команда.

- Група підтримки залишається за лінією! - Гальмує нас грізний бодігард на підході до другого етапу кастингу.

Макс, нервово смикаючи флешку з мінусовкою, заходить до павільйону. Почувши приємний чоловічий голос, ми навіть не відразу зрозуміли, що це він співає. Круто! Ми-то його до цього тільки а капела чули. Продюсеру, мабуть, теж сподобалося - повели хлопця на співбесіду з редактором проекту. А це вже третій етап кастингу!

А ось і Макс. Незважаючи на цілий день голодування і нервування, усміхається і пританцьовує - співбесіда вдалася! Наступний етап - підписання контракту. Ще попереду  прослуховування наосліп, вже за участю телекамер".

Мрієте повторити успіх Макса? Приходьте на відкритий кастинг "Голосу країни" 27 і 28-го вересня.

Команда вокального шоу чекає на тебе за адресою:

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

 2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).