"Голос. Діти" розпочинає масштабний кастинг 2-го сезону

"Голос. Діти" розпочинає масштабний кастинг 2-го сезону

Шоу "Голос. Діти" на каналі "1+1" розпочинає масштабний кастинг учасників другого сезону. Якщо ваша дитина має унікальний голос, а спів – це те, що змушує її очі сяяти, зробіть її щасливою. Хай голос вашої дитини зазвучи

Поділитися:

Шоу "Голос. Діти" на каналі "1+1" розпочинає масштабний кастинг учасників другого сезону. Якщо ваша дитина має унікальний голос, а спів – це те, що змушує її очі сяяти, зробіть її щасливою. Хай голос вашої дитини зазвучить на всю Україну.

"Ми не шукаємо дітей, яких фанатичні батьки намагаються зробити зірками. Навіть навпаки. Наші герої – це діти, для яких сцена – це крихка, смілива, але найзаповітніша мрія!кажуть продюсери "Голос. Діти 2".В Україні дуже багато дітей, голоси яких унікальні та неповторні за силою та звучанням. Наша мета – відшукати тих, хто здатен не тільки розгортати тренерські крісла, але й достукатися до мільйонів сердець. Адже нема нічого більш емоційного, чистого, справжнього та зворушливого, ніж дитячий голос".

Реалізацією другого сезону проекту займається "1+1 Продакшн".

Нагадаємо, що "Голос. Діти" - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють зіркові тренери, які представляють різні стилі музики. Зіркові тренери формують свої команди під час сліпих прослуховувань – вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись виключно на вокальні дані.

Формат "The Voice Kids" був з успіхом реалізований в Голландії, Германії, Австралії та багатьох інших країнах. 

Учасниками проекту можуть стати діти у віці від 7 до 14 років – як жителі України, так і інших країн.

Щоб взяти участь у кастингу – заповнюйте анкету.