"Голос. Діти"- тренери зробили свій вибір

"Голос. Діти"- тренери зробили свій вибір

Щойно закінчився перший епізод вокального шоу "Голос. Діти". За право потрапити в команду Тіни Кароль, Олега Скрипки та LOBODA боролися 11 юних вокалістів. Щирі емоції, сльози розчарування і неприхована конкуренція тренерів - таким став

Поділитися:

Щойно закінчився перший епізод вокального шоу "Голос. Діти". За право потрапити до команди Тіни Кароль, Олега Скрипки та LOBODA боролися 11 юних вокалістів. Щирі емоції, сльози розчарування і неприхована конкуренція тренерів - таким став початок проекту.

Відкрила "сліпі" прослуховування 9-річна Софія Терлецька з Івано-Франківської області. Юна вокалістка, за плечима якої понад 50 різних конкурсів, на сцену "Голос. Діти" вийшла з хітом Олександра Пономарьова "Варто чи нi". За лаштунками Софія зізналася, що завжди перед виходом на сцену читає молитву, яка допомагає їй заспокоїтися і налаштуватися на гарний виступ. Не став винятком і цей вихід, але закінчився він не тим, на що розраховувала дівчинка. До неї не розвернувся жоден тренер.

- Софія була однією з моїх фаворитів, - прокоментував за лаштунками музичний продюсер проекту Костянтин Меладзе. - Вона дуже талановита і досвідчена артистка. Не розумію, чому до неї не розгорнулися тренери. Можливо, зіграв той факт, що вона виступала першою, і наші наставники ще не розігрілися...

Наступною на сцену шоу вийшла 13-річна Вікторія Литвинчук із Хмельницької області. Композиція Елтона Джона Sorry seems to be у виконанні Віки примусила обернутися Тіну і Світлану Лободу. А значить, дівчинці довелося самій обрати собі тренера. Вибір дався Вікторії нелегко, тим більше, що Кароль зі Світланою Лободою відкрито боролися за вокалістку. В результаті Віка воліла команду Світлани Лободи.

- Дуже люблю таких дітей - спокійний, ввпевнених, що знають собі ціну, - раділа LOBODA.

А за наступного учасника в боротьбу вступили всі три тренери. 7-річний Арсен Шавлюк запалив зал з першої ноти. Під хіт "А я милого узнаю по походке" у виконанні Арсена складно було всидіти на місці. Зірковим наставникам довелося постаратися, щоб талановитий юний артист вибрав саме їхню команду: Кароль обіцяла підтримку, LOBODA переконувала не вірити порожнім обіцянкам, а Скрипка просив просто слухати своє серце. Серце підказало Арсену Шавлюк йти до Світлани Лободи.

9-річна Юля Прохоренко приїхала із Севастополя з хітом "Жовті черевики". Найбільше в цей вечір Юля боялася, що до неї не розвернеться жодне крісло. На жаль, страх юної вокалістки виправдався і тренери повернулися до неї лише тоді, коли закінчилася пісня.

- Тобі не варто засмучуватися, - заспокоювала Юлю LOBODA. - У тебе попереду ще багато конкурсів і багато перемог.

Наступній вокалістці, 13-річній Христині Дутчак з Івано-Франківської області, пощастило більше. Знаменита It's my life у її виконанні переконала Кароль і Світлану Лободу, що їм потрібен цей голос. Христина обрала команду Тіни Кароль.

- Запам'ятайте це прізвище, - гордо заявила Тіна залу. - Цим прізвищем ще назвуть вулицю!

- Хороша фішка, Тіна. Я оцінила, - парирувала Лобода.

Для киянина Колі Задерея цей вечір був єдиною можливістю потрапити у проект. Адже зовсім скоро Миколі виповниться 15, а за правилами шоу, в ньому можуть брати участь діти у віці від 6 до 14. Хлопець реалізував свій шанс на всі 100%. Хіт Леоніда Агутіна "Голос високої трави" у виконанні Колі переконав Олега Скрипку, що його команді потрібен саме цей вокаліст.

А з виходом на сцену наступної учасниці прийшла черга плакати Тіні Кароль. Зворушливе виконання 7-річної Іриною Сотник народної пісні "Летять галочки" розтопило серце зоряного тренера з першої ж ноти. Кароль не могла встояти і забрала Іру до своєї команди.

- Сьогодні я - твоя Марусенька, яка плаче і про яку ти зараз співала, - не приховувала емоцій Тіна. - Я не знаю, де ти знаходиш такі ноти, щоб так глибоко відчувати і співати. Але я рада, що ти саме в моїй команді!

10-річний Роман Сасанчін приїхав підкорювати "Голос. Діти" з далекого села Садки Тернопільської області. Потрапити в проект було мрією не тільки самого парубійка, але і його мами, яка бажає синові кращого життя. Але зоряні тренери, заслухавшись, як Ромчик легко виконує складну композицію Mamma, не натиснули свої кнопки! Розворот крісел до сцени по закінченні пісні Рома сприйняв з сяючим поглядом: він вирішив, що його обрали всі три наставника. І у відповідь попросився в команду Скрипки. Лише за лаштунками хлопець зрозумів, що його участь у проекті закінчилося ...

- Дуже складно в такі моменти, - говорить Олег Скрипка. - Але я пообіцяв Ромчику, що заспіваю з ним дуетом, і я зроблю це.

- Нам непросто в цих кріслах, - пояснює Тіна Кароль. - У нас зовсім небагато часу, щоб зрозуміти, хто стоїть на сцені. Всі діти виключно талановиті, але тренери теж люди і мають право на помилку, як би гірка вона не була.

- Випадок з Ромчик показав нам, що ми повинні бути уважніше, - вважає Світлана. - Щоб надалі уникнути подібних моментів і не упускати талановитих вокалістів.

9-річній Анні Никоновій, "золотий дівчинці" з Києва, також не вдалося пройти далі. Не допоміг ні білосніжний наряд принцеси, ні зворушливе виконання пісні Алсу "Зимовий сон". За куліси дівчинка пішла гідно і спокійно. Можливо тому, що там її чекала величезна, найбільша в цей вечір, група підтримки - її сім'я. Адже окрім Ані, у її тата й мами ще 8 дітей!

13-річний Іван Кирилко з Києва на сцену "Голос. Діти" вийшов з хітом Back in USSR. І відразу підкорив Світлану Лободу. Схоже, LOBODA набирає собі "рокерську" команду.

Ну, а заключна вокалістка цього вечора зірвала бурхливі овації не тільки глядачів у залі. Зоряні тренери стоячи аплодували 11-річній Соломії Лук'янець, з легкістю що розгорнула всі три крісла своїй Taki Rari. За цей голос тренери боролися до останнього, від їх конкуренції в залі навіть стало жарко.

- У моїй команді ми будемо займатися музикою, творчістю. Ми підберемо ту пісню, яка тобі найбільше підходить, - говорила Тіна.

- Іди до мене! Я навчу тебе танцювати, адже у тебе прекрасна пластика, а Тіна танцювати не вміє, - провокувала LOBODA. - У моїй команді ти станеш другим Фредді Меркьюрі.

- А в моїй команді ми будемо їсти цукерки! - Намагався розрядити обстановку Олег.

Соломія обрала команду Тіни. За лаштунками ж зізналася, що не любить цукерки, а пісню розучила просто на слух! Любов до опери у дівчинки у крові, адже її привчали до високого мистецтва з народження, а рідна тітка Соломії - прима Віденської опери Вікторія Лук'янець.

Отже, в проекті "Голос. Діти" з'явилися перші претенденти на перемогу. Всього в цей вечір на сцену шоу вийшли 11 вокалістів. У команду Тіни Кароль пройшли троє: Христина Дутчак, Ірина Сотник і Соломія Лук'янець. Ще троє обрали команду Світлани Лободи - Вікторія Литвинчук, Арсен Шавлюк та Іван Кирилко. У команді Олега Скрипки поки один вокаліст - Коля Задерей.

Попереду - накал емоцій і ще більш талановиті вокалісти. На що готові наші тренери, щоб дістати своїй команді кращі голоси? Дізнаємося через тиждень.

"Голос. Діти" звучить по неділях о 20:15 на "1 +1".

"Голос. Діти", VKontakte, Facebook, Twitter, YouTube, 3G-репортер.