"Голос країни"-5 поріднив Закарпаття та Донбас

"Голос країни"-5 поріднив Закарпаття та Донбас

Переможець 5-го сезону вокального шоу "Голос країни", багатодітний батько з Донецька Антон Копитін поріднився з півфіналістом проекту Іваном Пилипцем із Закарпаття. 

Поділитися:

Переможець 5-го сезону вокального шоу "Голос країни", багатодітний батько з Донецька Антон Копитін поріднився з півфіналістом проекту Іваном Пилипцем із Закарпаття. Після проекту Іван став хрещеним батьком Єви, двохрічної донечки Антона Копитіна.

"Пам'ятаю, перед прямими ефірами" Голосу " Іван сказав: як хочеш, але все одно будемо кумами! Або ти візьмеш мене кумом, або я тебе. Ми вже тоді домовилися! Ми з Іваном дуже схожі за характером - обидва дуже відкриті, обожнюємо гумор і жити не можемо без музики!" - розповів Антон Копитін.

За словами зірки Закарпаття Івана, на проекті він дуже здружився з багатьма учасниками, але особливо близький йому за духом і сімейними цінностями Антон:

"Головне для нас з Антоном - це сімейні цінності. Це основа всього, і нашої дружби теж. Я щасливий бути духовним наставником Єви і ставлюся до цього дуже серйозно. Для мене це велика честь! До речі, за рік нашої дружби Антон настільки полюбив мій край, Закарпаття, що вже мріє побудувати дерев'яний будиночок поруч із моїм", - зізнається Іван Пилипець.

Нагадаємо, п'ятий сезон "Голосу країни" став найрейтинговішою розважальною програмою 2015 року: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг склав 5,8%, частка – 17,6%. Загальна аудиторія сезону "Голос країни" склала понад 24 млн. глядачів (4+), а це майже дві третини телеглядачів України (63%).

Шоу "Голос країни-5" стартувало на "1+1" 8 березня, а суперфінал відбувся 7 червня 2015. Тренери - Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведучі - Ольга Фреймут та Юрій Горбунов (приєднався до Ольги на прямих ефірах).

Перемогу у проекті здобув Антон Копитін з команди Тіни Кароль.