Голос країни 6: Музичний продюсер Руслан Квінта розповів, які пісні звучатимуть в шоу

Голос країни 6: Музичний продюсер Руслан Квінта розповів, які пісні звучатимуть в шоу

Руслан Квінта розповів, чим його здивували учасники шостого сезону

Поділитися:

Зйомки етапу "сліпих прослуховувань" головного вокального проекту Голос країни завершилися. А тренери, знімальна і творча група і досі перебувають під враженням.

Так, музичний продюсер проекту Руслан Квінта на своїй сторінці у Фейсбук зізнався, що у шостому сезоні його по-особливому приголомшили учасники проекту.

"Ми провели величезну кількість кастингів, прослухали близько 2000 вокалістів… Із-поміж них - дуже багато учасників з-за кордону. Наш Голос країни стає міжнародним, і це заслуга всієї команди і людей, для яких цей проект став уривком життя", - написав Руслан. А також додав, що цього року великий інтерес учасників до проекту можна простежити навіть за вибором репертуару. Адже багато хто з охочих взяти участь у шоу Голос країни-6 пропонував свої музичні рішення у виконанні композицій. Крім того, за словами Руслана Квінти, вокалісти дуже часто робили вибір на користь української пісні. А це не може не тішити.

"У цьому сезоні будуть звучати пісні, які ніколи не лунали в нашому проекті. Ми відкриємо глядачам світ музики 70, 80,90-х років в абсолютно новому звучанні і цікавих музичних рішеннях", - заінтригував Квінта. А також зізнався, що вибір учасниками тренерів навіть для нього став неочікуваним. Тож спостергіати за відборами наосліп буде надзвичано цікаво.

Голос країни – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери  вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Нагадаємо, ведучими шостого сезону шоу Голос країни стали Катя Осадча і Юрій Горбунов.

Новини по темі