Голос країни 6: Вакарчук пожартував над Катериною Осадчою

Голос країни 6: Вакарчук пожартував над Катериною Осадчою

На проекті Голос країни 6 нещодавно закінчилися зйомки етапу "сліпих прослуховувань". 

Поділитися:

На проекті Голос країни 6 нещодавно закінчилися зйомки етапу "сліпих прослуховувань". Цього року змінився не тільки тренерський склад, до якого окрім вже досвідчених тренерів Потапа, Тіни Кароль та Святослава Вакарчука, увійшов популярний співак Іван Дорн, а й ведучі проекту.

У шостому сезоні підтримувати учасників за лаштунками і керувати подіями на сцені будуть Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Ще з перших днів "сліпих прослуховувань" згуртована команда проекту почала ділитися цікавими подробицями залаштунків. Наприклад, Катя Осадча на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла, як над нею пожартував зірковий тренер шоу Святослав Вакарчук.

"Накрутити гучність навушника, поки ведучі відволіклися. У нас на "Голосі країни", як в школі) тільки жарти технологічніші" - підписала фотографію Катя.

Почуття гумору напарника Каті Юрія Горбунова та зіркового тренера Потапа заслуговує на окрему увагу. Нещодавно відомий продюсер опублікував фото, де ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов цілує його в лоб. Серед шанувальників проекту миттєво народилася прикмета: кого цілує Горбунов – того і перемога.

Вже дуже скоро телеглядачі самі зможуть оцінити неперевершене почуття гумору зіркових тренерів та ведучих, адже до перших ефірів "Голосу країни 6" залишилося зовсім небагато часу.

Голос країни на 1+1 – це адаптація голландського формату "The Voice" каналу RTL. Нині це шоу з неймовірним успіхом транслюється майже у півсотні країнах світу. Цікаво, що Україна і США першими почали роботу над проектом після голландців.

Фото: Медианяня

Дивись відеоанонс проекту Голос країни 6:

Новини по темі