Кому "Голос країни" сьогодні подарує другий шанс?

Кому "Голос країни" сьогодні подарує другий шанс?

Цієї неділі о 21:00 в шоу "Голос країни" третій день "вибору наосліп" доведе, що ніколи не пізно зробити крок на зустріч власній мрії

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 в шоу "Голос країни" третій день "вибору наосліп" доведе, що ніколи не пізно зробити крок на зустріч власній мрії.

Із-поміж учасників – 50-тирічна домогосподарка, що заспіває джаз, юна дівчина-перукар, яка прагне кардинальних змін у житті та учасник всесвітньо відомого гурту, який мріє про сольну кар'єру.

У шоу повернеться Георгій Луценко -  учасник 4-го сезону проекту "Голос країни. Перезавантаження". Минулого року тренери не оцінили виступ Георгія, який співав і танцював "Gangnam Style", хоча Святослав Вакарчук, послухавши другу пісню хлопця, довго картав його за неправильний вибір музичного матеріалу і взяв з нього слово повернутися. Після ефіру дехто тицяв у Гошу пальцем зі смішками: "Це ж той, що співав Gangnam Style!". Та найбільше невдача на проекті вразила його маму, яка дізналась про вибір пісні лише у день ефіру.

За цей рік Гоша переглянув свій репертуар і навіть почав виконувати ті пісні, за які раніше й не брався. З новими силами хлопець прийшов на "Голос країни"-5,  щоби знову дивувати і дотримати даного Вакарчуку слова. Вибір пісні цього разу було зроблено під суворим наглядом мами. 

"В мене немає права на другу помилку. Я хочу довести собі та глядачам, що "Gangnam  style" - це не межа моїх здібностей. Свій другий виступ я хочу присвятити мамі", - зізнається Георгій Луценко.

Чи стануть поради матері вдалими, побачимо вже 22 березня о 21:00 на "1+1".

Більше новин читай на офіційному сайті проекту http://golos.1plus1.ua/

Онлайн-трансляція тут