"Голос країни. Перезавантаження" дивіться з 23 лютого!

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться з 23 лютого!

У неділю 23 лютого на каналі 1+1 відбудеться прем'єра масштабного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Поділитися:

У неділю 23 лютого о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра четвертого сезону масштабного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Проект виходитиме на 1+1 щонеділі о 20:15. Перші 6 випусків програми будуть присвячені етапу "сліпих прослуховувань": тренери Ані Лорак, Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв обиратимуть команди, сидячи спиною до сцени та оцінюючи виключно вокал учасників.

Якщо голос вражає тренера, він натискає на червону кнопку, обертається до учасника і запрошує його у свою команду. Якщо на право володіти унікальним голосом претендують одразу кілька тренерів, вони мають переконати учасника зробити вибір на свою користь.

"У цьому сезоні між тренерами виникла справжня конкуренція – їм доводилося чи не наввипередки бігти до учасників, щоб залучити їх до своїх команд. Рівень вокалу учасників у четвертому сезоні дуже високий – всі вони не просто вміють співати, багато голосів ще й з унікальним тембром. Навіть найбільш вимогливий наш тренер – Святослав Вакарчук – у цьому сезоні натиснув на червону кнопку аж 27 разів, щоб сформувати свою команду з 14 учасників. Тобто йому часто доводилося переконувати учасників обрати наставником саме його", - розповідають продюсери проекту.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена та декорації, а також підхід до відбору учасників. Сезон розпочався з відкритих всеукраїнських кастингів, де були відібрані 150 унікальних голосів для етапу "сліпих прослуховувань", з них тренери формуватимуть команди по 14 учасників у кожній.

Ведучою "Голосу країни. Перезавантаження" стала Ольга Фреймут.