"Голос країни. Все по-чесному" стартує 10 березня

"Голос країни. Все по-чесному" стартує 10 березня

До початку найщирішого вокального шоу країни залишилися лічені дні.

Поділитися:

Третій сезон вокального проекту "Голос країни" стартує в ефірі каналу 1+1 10 березня. Традиційно він розпочнеться з етапу сліпих прослуховувань.

Зіркові тренери - Тіна Кароль, Святослав Вакарчук, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов будуть набирати собі команди, сидячи спиною до сцени.

Тренери не бачать конкурсанта, не знають його історію, вік, рід занять і місце проживання. Вони слухають його голос. Якщо наставнику подобається голос і він готовий працювати з ним далі, тренер обертає крісло до сцени.

Цей сезон "Голосу країни" стане унікальним. Вперше наставниками дорослих вокалістів стали виключно українські артисти, а географія учасників розширилася далеко за межі України.

- Третій сезон однозначно буде яскравішим за попередні, - підкреслює генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко. - Ми раді, що у нас зібрався такий збалансований і цікавий за характерами і напрямками тренерський склад. Ми вирішили відійти від практики запрошення російських зірок. Якщо це "Голос країни" - його повинні оцінювати, в першу чергу, найкращі українські виконавці.

Група кастингу шоу отримала близько 5000 заявок - не тільки з різних куточків України, а й з інших країн. З усієї кількості претендентів на етап сліпих прослуховувань пройшло 120 вокалістів. На сцену "Голосу країни" вийдуть конкурсанти з Росії, Білорусі, Туреччини, Естонії та Америки; серед них є класичний техаський ковбой і гарячий темношкірий представник Конго. Оскільки зіркові тренери не бачать конкурсанта під час відбору, команди третього сезону цілком можуть стати міжнародними. Нагадаємо, кожен тренер повинен набрати команду з 14 вокалістів.

- Всі 120 учасників, допущені нами на етап сліпих прослуховувань, унікальні, - пишається Ірина Іонова, продюсер "Голосу країни". - Вони дуже різнопланові як за темпераментом, так і за характерами. Єдине, що їх об'єднує, - це, безумовно, високий рівень вокальних здібностей. У кожного конкурсанта унікальний голос, який може претендувати на перемогу в шоу.

- Мені дуже подобається, що в проекті все відбувається по-чесному, - зізнається дебютант "Голосу країни" Святослав Вакарчук. - Подобається працювати з моїми колегами, у нас чудова дружня атмосфера. Подобається аура, яка панує в цих чотирьох кріслах. "Голос країни" стає для мене цікавим епізодом життя, який я проживаю з великим задоволенням.

Ведучі шоу – Андрій Доманський і Катя Осадча.

"Голос країни. Все по-чесному" дивіться з 10 березня на каналі 1+1.