"Голос країни" залишили Дмитро Селянський, Денис Жупник, Оксана Комар та Яна Юдіна

"Голос країни" залишили Дмитро Селянський, Денис Жупник, Оксана Комар та Яна Юдіна

Вчора, 25 березня, відбувся другий прямий ефір грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія".

Поділитися:

Вчора, 25 березня, відбувся другий прямий ефір грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія". За прихильність своїх зіркових тренерів та телеглядачів змагалися учасники команд Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова. Глядачі своїм голосуванням надавали імунітет двом учасникам кожної команди, а тренер залишав у шоу ще двох. По четверо вокалістів пройшли у наступний ефір, а двоє – залишили "Голос країни". Вперше за всю історію кращого пісенного проекту одне з крісел коучів було порожнє - Валерія не змогла бути присутньою на ефірі через те, що один з її концертів був запланований на цей вечір задовго до того, як вона прийняла запрошення брати участь у вокальному шоу.

Ефір відкрила команда вокалістів Діани Арбєніної на чолі зі своїм тренером. Вони виконали легендарну пісню гурту Кіно "Группа крови".

Надалі в ефірі звучали пісні Стінга, Дженіфер Лопес, Скорпіонс та багато інших. Одним з найяскравіших виступів, на думку зіркових тренерів, став номер Галини Безрук з команди Олександра Пономарьова, якій під час виступу акомпанував на роялі сам зірковий тренер.

Також всіх коучів вразило чуттєве виконання романсу "Ищу ненужные слова" Кирилом Туриченком. Слова про справжнє кохання викликали у нього сльози. А найепатажнішим номером шоу був виступ Оксани Комар – на сцені палав справжній вогонь, а сама вокалістка співала рок-хіт гурту Аеросміт "Сrying" на даху машини.

Фіналіст першого сезону "Голосу країни" Владислав Ситник у другому ефірі підтримав вокалістів. Він виступив разом з Павлом Смирновим та Кирилом Туриченком. Для оголошення результатів першими на сцену піднялись учасники команди Олександра Пономарьова. Лідерами за кількістю глядацьких голосів стали Роман Болдузєв та Марія Яремчук. Олександр надав можливість продовжувати участь у шоу Галині Безрук та Кирилу Туриченку. Яна Юдіна та Оксана Комар залишили проект.

У команді Діани Арбєніної глядачі подарували імунітет Олександру Онофрійчуку та Павлу Табакову. Зірковий тренер, не стримуючи сліз, прийняла рішення залишити у шоу Павла Смирнова та Рождена Анусі. Денис Жупник та Дмитро Селянський зійшли з дистанції.

Наступного тижня в прямому ефірі грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія" змагатимуться команди Олександра Пономарьова та Олега Скрипки.

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:15!