Гороскоп фінансів на жовтень 2023: кому пощастить з грошима

Кому пощастить з грошима у жовтні 2023 — гороскоп
Freepik

Кому пощастить з грошима у жовтні 2023? Названо п'ять знаків зодіаку!

Поділитися:

Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл розповість, кому пощастить з грошима цього місяця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, на яких чекає успіх на роботі в жовтні 2023

Діва (24 серпня - 22 вересня)

У цьому місяці Дівам варто бути особливо уважними до фінансових можливостей, які надає Меркурій у вашому секторі фінансів з 6 жовтня. Він відкриватиме двері до нових шляхів заробітку через спілкування та нові знайомства. Однак 14 жовтня Сонячне затемнення в секторі грошей може принести зміни у вашому фінансовому стані та в сприйнятті власної цінності. Ретельно розгляньте свої фінансові рішення та інвестиції цього місяця.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Для Терезів цей місяць важливий в аспекті фінансів та фізичного здоров'я. З 13 жовтня Марс у другому будинку збільшить вашу активність у сфері грошей та фізичної активності. З 15 по 18 жовтня Місяць у другому будинку стане сприятливим часом для фінансових рішень. 23 жовтня Меркурій у фінансовому секторі сприяє новим угодам та ідеям.

Рак (21 червня - 22 липня)

У жовтні Раки можуть очікувати фінансові вигоди та можливості для збільшення доходів, яким посприяє Меркурій з 23 жовтня. Він вступає у ваш п'ятий дім, обіцяючи можливість виграшу та приємні події. Це час сприятливий для отримання нових проєктів або більш вигідних угод. Деякі несподівані фінансові можливості можуть з'явитися наприкінці місяця.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Телець може очікувати на покращення свого фінансового стану у жовтні. З 10 жовтня, коли Венера увійшла у п'ятий будинок, можливі фінансові вигоди. Ваша здатність залучати ресурси та гроші підсиляться, що може призвести до фінансового покращення. Сонячне затемнення 14 жовтня пройде в шостому будинку, що також може призвести до змін у сферах роботи, бізнесу. Можливо, з'явиться нова робота або зміниться підход до справ.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Для Водоліїв жовтень обіцяє покращення у фінансовому плані та розрив з поганими фінансовими звичками, завдяки Марсу, яккий з 13 жовтня перебуватиме у десятому будинку гороскопа. Він сприятиме кар'єрному росту та змінам у особистому житті. З 23 жовтня Меркурій також перейде у десятий будинок, допомагаючи сформулювати нові цілі. Робіть акцент на розвитку кар'єри та прибутках.

Новини по темі