Гороскоп на 2024 рік для Скорпіона: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Скорпіон

Гороскоп для Скорпіонів на 2024 рік від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Скорпіонів. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

Перші 5 місяців до 26 травня пройдуть вдало під покровительством Юпітера, планети удачі, везіння, подарунків, долі. Якщо ваше серце вільне, то ви можете зустріти кохання. Це прекрасний час для шлюбу, щоб ваші стосунки перейшли на наступний рівень. Можливо, ви вирішите жити разом. Це також вдалий період для колаборацій, бізнесу.

З 26 травня 2024 року Юпітер перебуватиме у восьмому домі гороскоп. Цей період буде дуже сприятливим для фінансового зростання.

Навесні 2024 року Юпітер, планета удачі та подарунків, з'єднається з Ураном, планетою несподіваних змін, у 7 домі. Цей аспект може принести багато змін у сфері стосунків та партнерства. На вас може чекати неочікувана доленосна зустріч або розлучення.

22 січня 2024 року Плутон, планета трансформації та переродження, увійде до четвертого будинку і перебуватиме там протягом 20 років. Цей період буде дуже важливим, оскільки принесе багато змін в особисте життя, стосунки з батьками та житло.

Увесь рік Сатурн, планета відповідальності та дисципліни, перебуватиме у 5 домі. Він може призвести до змін у творчому житті, хобі та дітях.

  • Місячне затемнення 25 березня відбудеться у вашому 12 домі, який відповідає за самопізнання, звільнення, духовність та таємниці. Це затемнення може призвести до важливого духовного прориву для вас. Ви можете звільнитися від чогось, що стримує вас, або досягти нового рівня розуміння себе.
  • Сонячне затемнення 8 квітня у 6 домі, який відповідає за роботу, здоров'я, обов'язки та служіння. Вам пророкують зміни у кар'єрі. Ви можете отримати нову роботу або взяти на себе нові обов'язки. Це затемнення також може призвести до проблем зі здоров'ям, тому важливо піклуватися про себе.
  • Місячне затемнення 18 вересня у 5 домі, який відповідає за дітей, любов, творчість та розваги. Ви можете завести дитину, вступити в нові стосунки, досягти успіху у творчому проєкті або просто змінити своє ставлення до любові та розваг.
  • Сонячне затемнення 2 жовтня у 12 домі, який відповідає за самопізнання, звільнення, духовність та таємниці. Це затемнення може бути повторенням затемнення 25 березня. Ви можете завершити духовний прорив, який розпочався в березні. Ви досягнете нового рівня розуміння себе.

Венера, планета любові, краси, грошей та гармонії, з 24 вересня по 18 жовтня перебуватиме у Скорпіоні. Ви відчуватимете себе особливо привабливими та впевненими.

Запечені бутерброди з крабовими паличками та сиром, дивіться рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі