Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Левів в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Лев
Freepik

Гороскоп для Левів на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 6 дім роботи та здоров'я, і пробуде там до 6 лютого. Можливе повернення на стару роботу або зміняться умови на теперішній. Заново спробуєте позбутися шкідливих звичок. Сприятливий час для роботи над собою. Проблеми минулого стануть актуальними. Ймовірне медичне обстеження.

5 грудня Венера потрапляє у 4 дім сім'ї. Отримаєте подарунки від родини. До вас завітають гості, яких ви давно чекали. Хтось у вашій родині отримає гарні новини, ймовірно пов'язані з фінансами. Знайдете помешкання мрії. Документи щодо місця проживання отримають схвалення.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 8 домі фінансів. Нарешті доходи будуть рости, а витрати зменшуватися. Отримаєте новину про неочікувані гроші. Ваше самопочуття покращиться, сил та натхнення буде більше. Робота з психологом буде продуктивною. Об'єктивно переоціните власні стосунки, можливо, розчаруєтеся в них.

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 5 домі кохання, тут же Марс. Отримаєте нову пропозицію. Активним буде романтичне життя: побачення, закоханості. Від дітей прийде звістка, ймовірна вагітність. Спробуєте щось ризикове, що принесе вам радість. Ви вирішите відкрити свою справу, яку пов'яжете з хобі. Буде багато натхнення.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 6 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 6 дім, до Меркурія. Робочі питання будуть чіткішими. Ви відчуєте прилив енергії. Будуть гарні новини.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 12 домі приватності. Поїдете на усамітнений відпочинок. Новий рік проведете з найближчими людьми. Таємниці стануть відомими. У вашому житті щось дійде кінця, і від цього стане легше. Сприятливий час для детоксу.

30 грудня Венера входить в 5 дім кохання. Ви будете почуватися святково. Хтось зізнається вам у коханні.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 10 домі статусу та досягнень. Очікуйте підвищення на роботі. Буде зміна статусу: одруження, вагітність тощо. У професійній сфері буде щастити наступних пів року.

Ситний сніданок по-мексиканськи: кесадилья з куркою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі