Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Раків в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Рак
Freepik

Гороскоп для Раків на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 7 дім стосунків, і пробуде там до 6 лютого. До вашого життя повернеться колишній партнер. Виникне необхідність знову щось робити з людьми із минулого. Старі теми будуть актуальними. Доведеться перепідписувати контракти. Сприятливий час для торгівлі. Тема стосунків буде вас хвилювати більшість зими.

5 грудня Венера потрапляє у сектор кохання, 5 дім. Багато часу проведете із задоволенням. Зустрінетеся з друзями, присвятите час творчості. Новини про вагітність вас здивують. Улюблена справа принесе доходи. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 9 домі здійснення мрій. Ви продовжите шлях до омріяної мети. Не упустіть нові можливості. Прийде очікувана відповідь. Юридичні справи стануть чіткішими. Будете багато навчатися. 

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 6 домі роботи та здоров'я, тут же Марс. Можлива зміна роботи, отримаєте нову пропозицію. У вашому бізнесі з'явиться новий помічник. Марс подарує сміливість та бажання швидко розв'язувати проблеми, ризикувати. Сприятливий час для спорту та зміни режиму.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 7 домі. Можливе гальмування справ. Переосмислите власні стосунки. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 7 дім, до Меркурія. Сонце додасть енергії та покаже партнерів з нових сторін. В оточенні з'явиться нова яскрава людина.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у вашому знаці, 1 домі. Ви станете яскравими та помітними. Буде якась емоційна подія, наприклад, пропозиція одруження чи публічний виступ. Особливо це буде відчутним для тих, у кого асцендент у 4 градусі Рака, або день народження 23-30 червня.

30 грудня Венера входить в 6 дім роботи. Сприятливий час для нових контрактів.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 11 домі бажань. Усі ваші бажання та мрії здійсняться. 

Ситний сніданок по-мексиканськи: кесадилья з куркою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі