Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Водолія в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Водолій

Гороскоп для Водолія на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у грудні 2023?

5 грудня Венера входить у ваш десятий дім досягнень у кар'єрі, роботі та статусі. Венера приносить хороші новини та фінансові успіхи. Збільшення заробітної плати, підвищення статусу — все це може статися у грудні. Також Венера — планета кохання. Можливо, стануться приємні зміни в стосунках, наприклад, ви отримаєте пропозицію руки та серця. Це сприятливе положення Венери триватиме з 5 по 30 грудня.

12 грудня Молодик в 11 будинку гороскопа. У цей період Сонце, Місяць і Марс об'єднують свої енергії, що може призвести до нових знайомств, появи нових друзів і зміни оточення. Можливо, ви також знайдете нового покровителя. Цей період характеризуватиметься вашою активністю в досягненні цілей, і ви будете дуже націлені на подолання перешкод і рух у бік своєї мрії. 

13 грудня Меркурій розгортається в ретроградний рух. Можливі непередбачувані ситуації, такі як забуті паспорти, запізнення на літак або інші неприємності, пов'язані з подорожами. Будьте пильні й уникайте планування важливих заходів і поїздок у цей день.

23 грудня Сонце входить у ваш 12 дім гороскопа, де також перебуває Меркурій у ретроградному русі. Цей час може висвітити таємниці й надати вам нової енергії. З 23 числа очікуйте збільшення фізичної енергії та розкриття якихось таємниць.

27 грудня Повний Місяць пройде у вашому 6 домі гороскопа, що пов'язаний з роботою, здоров'ям, режимом і повсякденним життям. У цей період вам варто звернути увагу на ваші обов'язки у повсякденному житті. Повний місяць являє собою кульмінацію якогось питання в цій сфері.

30 грудня Венера входить у ваш 11 дім гороскопа. У вас може з'явитися нова подруга. Можливо, ваші друзі представлять вас комусь новому, і це знайомство буде сприятливим. Також можливі новини про вагітність, народження дитини або запрошення на якесь свято.

31 грудня відбудеться розворот Юпітера у вашому 4 домі гороскопа. Цей дім пов'язаний із місцем проживання, нерухомістю, сім'єю і близькими родичами. Очікується поліпшення обставин у цих сферах.

В Україну прийшла справжня зима: як підготуватися до морозів, дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 07:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube.

Новини по темі