Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Овнів в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Овен
Freepik

Гороскоп для Овнів на листопад від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у листопаді 2023?

Сатурн був ретроградний з 17 березня, у вашому 12 будинку гороскопа. Дванадцятий будинок — це будинок завершення, чи якихось таємниць, чи справ, пов'язаних із далекими землями, з еміграцією. Також дванадцятий будинок відповідає за лікарні, ізоляцію, в'язницю, якісь обмеження. Так от, якщо щось у вас почалося ще десь у другій половині березня, то зараз, чи може бути якась пауза була ще з весни, чи ви чогось очікували, чи у вас був період реабілітації, відновлення після операції, можливо, або ви чекали на роботу.

4 листопада Сатурн розгорнеться і вже піде уперед у вашому будинку. Це будуть уже якісь дії. Сатурн розгорнеться, і він принесе вам роботу. Сатурн, до речі, у вас символізує роботу у гороскопі, саме в гороскопах Овнів. Сатурн відповідає за роботу, за кар'єру, за начальство, за всіх вищих. Може повторитися якась ситуація, яка в березні була, тому що Сатурн проходитиме тими самими градусами, якими він проходив у березні, і він повертається в це ж місце, знову буде тією ж дорогою проходити, і ось щось таке може вам потрібно буде повернутися у березень.

Венера 9 листопада входить до вашого сьомого будинку відносин. Венера - планета любові та гармонії. Вона робить цей період сприятливим для відносин та партнерства. Можливо початок нових відносин чи примирення з партнером. Венера також пов'язана з фінансами, що може принести вам добрих клієнтів та фінансові вигоди.

11 листопада Меркурій входить до вашого дев'ятого будинку, що акцентує комунікації, навчання та подорожі. У цей період ви можете планувати подорожі, навчатись новому, писати статті або займатися навчанням. Це також сприятливий час для юридичних справ та контрактів.

13 листопада Молодий у восьмому будинку гороскопа обіцяє нові фінансові можливості, ідеї для інвестицій та фінансові проєкти. Цей період може бути пристрасним і продуктивним. Також можна очікувати на події, пов'язані зі спадщиною, податками або страховками.

З 20 листопада Сонце і Марс переходять у ваш дев'ятий будинок, що посилить інтерес до навчання, подорожей та дослідження нових тем. Це також може означати розширення світогляду, вивчення іноземних мов або філософських питань.

27 листопада Повний місяць в 3 будинку, в секторі спілкування та комунікації. Ця подія наголошує на спілкуванні з родичами, сусідами та друзями. Можливі події, пов'язані з транспортом, навчанням та спілкуванням з близькими.

 

Новини по темі