Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Близнюків наприкінці літа

Гороскоп на серпень 2023 Близнюки
freepik.com

Гороскоп для Близнюків на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у серпні 2023?

Гороскоп для Близнюків на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня, і Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 9 домі. Це дім подорожей та освіти. На вас чекає багато комунікацій та нової інформації. Потрібно буде приймати рішення. Ймовірне виникнення юридичних питань. Поганий час для судів. Ви отримаєте дипломи або сертифікати з приводу вашої освіти. Ви можете поїхати в подорож до місця, де вже були. Ви почнете нові знайомства. 

16 серпня Молодий місяць в 3 домі комунікацій та спілкування. Це означає нові знайомства, контакти та інформацію. На вас чекають ділові та романтичні стосунки. Астрологиня застерігає, що через вплив ретро Венери такі стосунки будуть короткими. У вас будуть хороші дружні стосунки. Це також дім сестер і братів — тому очікуйте новин від них. Ймовірно, вам напишуть колишні. Це вдалий час для примирень. У вас буде зустріч з подругою, яку давно не бачили. Ви набудете нових навичок, займетеся новими починаннями. Можлива робота в команді.

23 серпня початок ретроградного Меркурія та Марс в 4 домі. Цей дім відповідає за сім’ю, родичів та ваш власний дім. Це означає ймовірну поїздку до батьків, ремонт або переїзд. На вас чекає повернення до старих місць. Ви повернетеся до роботи з дому або почнете займатися спортом вдома. Будьте обережні: це досить емоційний дім, а отже можливі конфлікти. Ви будете змушені зайнятися розв'язання питань, пов’язаних з сім’єю або нерухомістю, які ви довго відкладали.

28 серпня Марс переходить у 5 дім, у вас з'явиться бажання створити свою справу і хобі. Тема сексуальних стосунків, можливі поїздки на свято. Ви матимете багато енергії на дітей.

28 серпня Уран в 12 домі починає свій ретроградний рух в секторі минулого і звільнення. Вам потрібно буде навести лад в усіх сферах життя. Отримаєте неочікувану новину, що вимагатиме прийняття рішень. Розставання з чимось або кимось. Відкриється таємниця з минулого. Водночас Юпітер буде сприяти добробуту, а тому варто звільнити місце в житті для чогось хорошого нового. Ймовірна операція та лікування, проте з позитивними результатами. Це час для зцілення психічного здоров’я та самопізнання. Марс входить в 5 дім, що дасть вам бажання жити та радувати себе. Це означає відпустку, розвиток хобі, початок своєї справи, закоханість. Більше енергії на дітей.

31 серпня Повня в 10 домі кар’єри, роботи, досягнень, репутації. Ви отримаєте визнання та підвищення, або ж вирішите звільнитися з роботи. Свій вплив матиме і Сатурн, тому на вас чекають фінансові питання. Ви переосмислите власні цінності, може виникнути суперечність кар’єри та власного “Я”. Це важливий час для вашої самооцінки.

Новини по темі