Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Дів

Гороскоп на серпень 2023 Діва
freepik.com

Гороскоп для Діви на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у серпні 2023?

Гороскоп для Діви на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 6 домі роботи та здоров’я, у секторі колег та підлеглих. Проясниться ситуація з роботою. Ви можете повернутися на стару роботу. На вас чекає здача аналізів та проходження медичних оглядів, нова інформація по здоров’ю. Буде добре кинути погані звички хоча б на 2 тижні поки Повня. 

16 серпня Молодий місяць в 12 домі завершення, благодійності, далеких земель. Потрібно буде чогось позбутися. Ефективно в цей час худнути. Варто закінчити справи з минулого. Ви приберете старі речі з дому. На вас чекають подорожі, дистанційна робота. Ви отримаєте новини здалеку. Ретроградна Венера повпливає на кохання. Ви отримаєте звістку від колишніх партнерів. Якщо ви у стосунках на відстані, то для вас відкриється таємниця. Ви переосмислите стосунки, відбудеться їх перезавантаження. Фінанси повернуться. Ви обдумаєте власну самооцінку та цінності.

23 серпня Меркурій в 1 домі репутації, вашого образу стає ретроградним. Не можна починати нові справи до 14 вересня. Ви повернетеся до старого стилю та колишньої фізичної форми. Будете виглядати молодшими. На вас чекає відновлення стосунків. Сильніше вплив Меркурія відчують ті діви, у кого день народження 1-15 вересня. Можливе посилення забудькуватості, ви будете щось губити.

24 серпня Сонце входить в Діву. Ви засяєте, станете магнітом для людей. Отримаєте більше енергії, будете публічно активними.

28 серпня починає ретроградний рух Уран в 9 домі юридичних справ, поїздок, освіти. Уран — це планета свободи та сюрпризів. Станеться неочікуваний поворот в юридичних справах. На вас чекає неочікуване відрядження та подорожі в інші країни. Ймовірне видання книг та публікацій. 
Юпітер, планета щастя та удачі, буде в тому ж домі. Вам пощастить закордоном. У вас зміняться плани, ви будете навчатися або викладати. Марс в Діві зробить вас зайнятими та активними.

31 серпня Повня в 7 домі, сектор стосунків та любові. Відбудеться прийняття рішень, кульмінація романтичних та ділових стосунків. Ви можете з’їхатися з партнером. Буде розвиток ділових стосунків. Тут же Місяць поєднується з Сатурном. Місяць управляє сектором майбутнього 11 дому, Сатурн — 5 дім кохання, дітей, задоволень. Потрібно серйозно поставитися до стосунків. Ви приймете рішення щодо вашого майбутнього, яке буде стосуватися людей навколо вас.

Новини по темі