Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Раків

Гороскоп на серпень 2023 Рак
freepik.com

Гороскоп для Раків на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у серпні 2023?

Гороскоп для Раків на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня – Повня у 8 домі гороскопа. Повня – це завжди прийняття рішення, кульмінація чого-небудь. 8 дім – фінансовий. Вам нарешті дадуть кредит, або ж ви погасите його, якщо раніше мали. Гроші прийдуть до вас звідкись. Ймовірне отримання спадщини. На жаль, 8 дім відповідає теж за кризові ситуації. Тож гроші можуть як прийти, так і навпаки – піти від вас. Потрібно буде за щось заплатити. 8 дім – про інтимне життя. Несподівано для себе, ви відкриєте таємницю свого партнера. Перша Повня з трьох цього місяця добре сприяє звільненню: від людей, контролю, залежності. 

16 серпня – Новий Місяць у 2 домі грошей. Щось нове на вас чекає у другій половині місяця. Нова робота, клієнт, співпраця. Астрологиня радить у цей період починати підготовку до важливих подій, але реєструвати бізнес краще після 18 вересня коли Венера і Меркурій розвернуть свій хід. 2 дім також про цінності. Не варто купувати щось коштовне у Ретроградність. Виключення – антикваріат. Чекайте повернення заборгованості. Також у цей час ви переглянете свій фінансовий стан і всього чого це стосується: способу заробітку та стратегії. З 16 серпня очікуйте пропозиції про співпрацю. Дім цінності та самооцінки. Ваша самооцінка помітно виросте. Нові навички принесуть вам не тільки задоволення, але й прибуток. 

23 серпня зупиняється Ретроградний Меркурій і розвертається у 3 домі гороскопа до 15 вересня. Анжела Перл радить не підписувати важливі документи, не починати щось важливе, не купувати техніку. Добре торгуватися, вести перемовини, переоформити автомобіль. 3 дім також відповідає за поїздки, тож в цей період чудовою ідеєю буде відвідати місце, яке подобається. Це фаза щось переробити, перездати, переоформити, перевчитися. Зустріньтеся з друзями чи родичами, адже це час сім’ї. Вони точно нагадають про себе. Ретроградний Меркурій наштовхне вас на покращення. Сприятливим буде вдосконалити проєкт з колегами. Спілкування і комунікація теж переважатимуть у цей проміжок часу. Весь місяць Марс знаходиться у 3 домі. Це свідчить про бажання діяти. Активного способу життя не уникнути. Як і новин. Інформація буде наздоганяти вас. Астрологиня звертає увагу на техніку: будьте обережними й уважними з нею, адже загубити чи розбити її ймовірність висока. Купувати нові до 18 вересня не бажано. 3 дім – дім розуму, думок та духовності. У стадію Ретроградного Меркурія чудово медитувати та переробляти карту бажань.  

24 серпня Сонце входить в 3 дім. Вечірки, збори, конференції, семінари – усе це може відбутися у цю дату. 

28 серпня Уран зупиняється і розвертається в Ретроградний рух аж до січня в 11 домі – майбутнього. Плануйте. мрійте! Уран – планета несподіванок. Він може змінити ваші мрії. Він як кубик Рубіка: буде перевертати ваші плани так, що ви не будете очікувати. 11 дім говорить про соціальні мережі. Можливо ви будете змінювати свою сторінку, завантажувати нові додатки чи зовсім видаляти їх. 11 дім друзів. По Урану можливі важливі події у житті ваших товаришів. Вони можуть повідомити вас про переїзд, події чи цікаві новини. Отримаєте вісточку від давнього знайомого. Можливо він захоче повернути колишнє спілкування. Юпітер в 11 домі означає подарунок долі. А Уран дасть вам другий шанс. Якщо така повільна планета йде назад, то ймовірно, що ви щось пропустили раніше і буде шанс до цього повернутися, змінити на краще. 

28 серпня Марс змінює знак і входить в 4 дім. Це місце проживання. Переїзди, ремонти та прибирання очікують на вас. Це також про батьків, місце дитинства. Уникайте конфліктів у сім’ї. Марс – це велике бажання щось робити. 

31 серпня друга Повня у Раків буде в 9 домі гороскопа. Це дім удачі та везіння. Повня покаже в чому вам пощастить. Знайомство з іноземцем, подорожі, отримання візи, рішення суду, юридичний лист – це все може трапитися в кінці місяця. 9 дім також інформує про публічність. Ця Повня може принести вам популярність, підписників, аудиторію. У Раків вдалий час для навчання. У цю Повню Місяць буде з’єднуватися із Сатурном. У Раків Місяць відповідає за 1 дім, а Сатурн за сектор партнерства. Ви поєднаєтеся із колегою, дівчиною чи хлопцем. Це може бути і ділова угода, і романтична близькість. В кінці місяця відома астрологиня прогнозує приємну романтичну зустріч.   

Новини по темі