Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Риб

Гороскоп на серпень 2023 Риби
freepik.com

Гороскоп для Риб на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у серпні 2023?

Гороскоп для Риб на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня. Повня в 12 домі гороскопа. Це – приватний сектор гороскопа: особисте життя, коли ви хочете побути на самоті чи поїхати від усіх. Поїздка на дачу, у відпустку чи навіть за кордон буде чудовою ідеєю. 12 дім особистого простору також про ваші таємниці, які ви не хочете розповідати. Повня, на жаль, чи, на щастя, висвітить їх і вони перестануть бути секретом. У сукупності Повний Місяць і останній дім гороскопа означають закінчення чого-небудь, звільнення від обов’язків, тягарю. Благодійність теж по цьому домі гороскопа. Можливо хтось у вашому оточені буде потребувати допомоги. Не ігноруйте цього. Протягніть руку підтримки. Доведеться когось відвідати у лікарні, або ж самому звернутися до лікаря. Відпочинок, ретріт, санаторій будуть неабияк доречними на початку серпня. Спа-салони, масажі теж сюди відносяться. Астрологиня застерігає не робити косметичних процедур на кшталт операцій краси у Ретроградну Венеру. Результат може вам не сподобатися. Також з 1 серпня варто відмовитися від цукру.

16 серпня буде Новий Місяць у вашому 6 домі гороскопа там, де Ретроградна Венера. Це сектор роботи, зайнятості, щоденної рутини. Новий Місяць показує, що щось нове на вас чекає. Буденність зміниться. Нова робота, нова звичка, нове харчування. Також 6 дім символізує зміни в роботі. Може прийти інше керівництво, у вас зміниться помічниця, буде новина про організацію. Колишня клієнтка, співробітниця чи керівниця точно нагадає про себе. Адже Венера – це жінка, а Ретро – щось минуле. Не дивуйтеся, але колишній службовий роман може знов розпочатися. 

23 серпня. Меркурій зупиняється у 7 домі гороскопа у секторі партнерства та стосунків і йде назад до 15 січня. Він принесе вам колишніх. Минулі кавалери напишуть вам, колишній чоловік/дружина захоче зустрітися. Час сприятливий для примирення. Немає гарантій, що спілкування триватиме довго, але спробувати можна. Люди, які давно вас не бачили зв’яжуться з вами. У цей період угода може відкластися на потім. Зміните свою думку або ви, або інша людина. Краще почекати. Анжела Перл радить не підписувати жодних важливих документів до 18 вересня. Добре буде домовлятися, планувати, але остаточно підписувати щось по Ретроградності не варто. Ретроградний Меркурій не дозволяє робити дорогих покупок, адже з ними може щось статися неприємне.

24 серпня Сонце входить у цей же дім гороскопа. Із Сонцем буде більше енергії. 7 дім не лише – наші друзі, але й вороги. Тож ймовірні судові процеси. 

28 серпня Уран зупиняється і починає йти назад на пів року. Уран в 3 домі гороскопа. Дім спілкування, контакту. Знову з минулого. Вас можуть познайомити в кінці місяця із тим, кого ви давно знаєте. Можливо ви поновите водійське посвідчення чи повернетеся до навчання. 3 дім – також дім документів. Паперова тяганина як ніколи актуальна в цей час. Перескласти іспит буде успішним рішенням. Уран може принести неочікувану новину про родича або сусіда. Ймовірно брат чи сестра попросять пожити у вас певний період. Якісь неочікувані події можуть статися у житті вашої родини. Юпітер в цьому ж домі дасть вам навички або розкриє до цього закритий потенціал. Це медійний дім. Доречним буде задуматися про розвиток свого власного бренду чи каналу, але запускати його зараз - не найкращий час. Ліпше буде після 15 вересня. 

28 серпня Марс в 7 домі стосунків. Ця планета може принести й пристрасть, й агресію. Це може бути і шалений роман, і палкий конфлікт. Тож будьте обережними. Марс також планета спорту. Можливо ви приєднаєтеся до спортивної секції чи почнете бігати по ранках. 
З 28 серпня Марс переходить у 8 дім гороскопа. Це дім і про фінанси, і про інтимність. Ви почнете розв’язувати матеріальні питання. Марс змушує нас витрачати кошти, але по 8 домі це витрати, яких не уникнути: податки, кредити. 

31 серпня Повня у вашому знаку Риб в 1 домі гороскопа. Якщо на початку місяця ви були замкнені у собі, то зараз ви будете привертати до себе увагу. Імовірно ви зміните стиль. Заявіть про себе, свою думку чи експертність. Особисто вас стосується ця Повня.

Хто найбільше всіх відчує його?

У кого аксцендент у 7 градусі Риб (з 4 по 10 градус). Або, якщо у вас день народження 27 лютого (з 24 по 2 березня).
Вісь 1-7 дім повідомляє нам про стосунки. В кінці місяця ви приймете рішення стосовно себе й інших людей. Якщо Повня у вашому знаку, відбудеться щось, що закінчиться пів року тому. Згадайте що з вами трапилося 4 березня. 

У цю Повню Місяць буде поєднуватися із Сатурном. Місяць керує 5 домом дітей в гороскопі, а Сатурн керує 11 домом майбутнього. Поєднання цих двох планет може дати вагітність, тобто накласти на вас відповідальність. 5 дім – дім любові. Роман може перейти у тривалі стосунки. Але в той же момент Сатурн може знищити несерйозні відносини. Планета не любить, коли щось триває довго, але не має логічного завершення. Загалом, це також про любов до себе. Подумайте як ви себе цінуєте і поважаєте. 

Новини по темі