Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Скорпіонів

Гороскоп на серпень 2023 Скорпіон
freepik.com

Гороскоп для Скорпіонів на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у серпні 2023?

Гороскоп для Скорпіонів на серпень 2023 від астролога

У серпні маємо одразу дві Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня. Повня в 4 домі гороскопа. Він відповідає за ваш дім. Доречним буде зробити ремонт у першій половині місяця, але купувати вартісні речі для прикраси оселі не варто. Новина про члена родини може застати вас зненацька: народження чи з’їзд дітей з батьківського дому. 4 дім також про батьків. Можливо вони повідомлять вас про щось важливе. Ймовірна поїздка у місце дитинства, де ви виросли. Можливо знайдете фотоальбом зі старими світлинами. Все, що пов’язане із нерухомістю буде відбуватися у Скорпіонів 1 серпня. Це також може стати днем вашого переїзду. 

16 серпня. Новий Місяць у 10 домі гороскопа – найвищий дім нашої репутації, мети. Новий Місяць поставить нову ціль чи завдання. Не оминути новини про проєкт, керівництво, співробітників. Ретроградна Венера у ці дати надасть вам оновлений статус. Так, як ця планета відповідає за стосунки й шлюб, то статус буде стосуватися взаємин. Це може бути і розлучення, і одруження. Можливо ви з’їдетеся зі своїм хлопцем/дівчиною, а може дізнаєтеся про вагітність, що змінить ваш статус. Астрологиня застерігає від шлюбу в ці дати. Підписувати документ про створення сім’ї варто після 5-18 вересня. Ретроградна Венера в 10 домі може змінити Скорпіонам фінанси. Цілком ймовірне повернення на колишню роботу і минулу заробітну плату. Давні клієнти повернуться до вас. Рішення піти на пенсію теж змінить ваш фінансовий стан. 

23 серпня – початок Ретроградного Меркурія в 11 домі друзів. Передивлятися і блокувати людей у соціальних мережах у цей час – є нормальним явищем. Гарантована зустріч із давніми знайомими: однокласниками, одногрупниками чи коханцями. Після 23 серпня ви помиритися з людьми, з якими були в конфлікті. Доцільним буде відновити колишні заняття спортом, танцями, йогою. Поновити присутність у гуртку чи клубі теж буде хорошою ідеєю. Чекайте на зміну викладача, ментора чи коуча. По Ретроградному Меркурію ви можете покращувати свої соціальні мережі: якість відео на ютубі, робити ребрендинг сайту. Дистанційна робота теж входить у цей список. 

24 серпня Сонце входить в 11 домі. Сонце символізує дітей. Тож новина про появу малечі - висока як ніколи. Сонце – це також про ваш настрій. Ви будете у центрі уваги.

28 серпня Уран в 7 домі гороскопа – секторі шлюбу, стосунків, партнерства, кохання. Планета неочікуваних сюрпризів повертається назад в минуле аж на 6 місяців до 27 січня. Можливий повторний шлюб, стосунки. Якщо ви вже розлучаєтеся, у цей період може тягнутися цей процес. Це ж стосується у випадку оформлення спадщини чи інших судових процесів. 7 дім – інших людей і ворогів. Якщо ви вже плануєте весілля, підготовка може тривати пів року. Усі домовленості й контракти теж проходять через 7 дім. Остерігайтеся неочікуваних поворотів подій. 

Хто відчує вплив Урану найбільше
Той у кого день народження з 11 по 15 листопада, або ті, у кого ацендент з 19 по 23 градус Скорпіону. 

У цьому ж, 7 домі, буде знаходитися Юпітер – планета везіння та удачі. А також сприятливий для появи нового партнера. Юпітер зробить так, щоб все повернулося на краще. Він буде до травня наступного року. Якщо Уран принесе розпад стосунків, то Юпітер - кращу людину на це місце. Або ж, якщо з вами організація розірвала контракт, то Юпітер надасть  угоду краще. Оточення і по 11 дому, і по 7, тож припустима зміна кола спілкування. Ретроградний Уран по відділу стосунків може відкрити давні секрети минулого. Знайомство можливе у цей час, але скоріше за все у вас зміниться думка про цю людину і ви не захочете більше спілкуватися. Анжела Перл радить придивлятися до оточення краще.

28 серпня, в день коли розвертається Марс, Уран змінює знак і Марс входить в 12 дім завершення. Ця планета звільнить вас від непотрібних людей. Він підготує до нового етапу у вашому житті, зробить активнішими у справах любовних. Скорпіони почнуть розбиратися зі своїм внутрішнім. 12 дім – про благодійність, лікарні, санаторії. З 28 серпня ймовірні операції, але не доречним буде робити операції краси в час Ретроградної Венери аж до 4 вересня. 12 дім також символізує далекі поїздки. 

31 серпня Повня в 5 домі гороскопа. Дім радості, задоволення, любові. Прекрасна пора зізнання в коханні. По Ретроградному Меркурію колишні можуть відкрити свої почуття. Ретроградність – час передумати, переоцінити. Не виключенням буде і любовний трикутник. Повня відкриває вам очі на ситуацію. В останній день серпня підніметься тема дітей: школа, університет, народження, поїздки. У цю повню Місяць поєднається із Сатурном. Місяць у вашому гороскопі відповідає за 9 дім подорожей, знайомство з новими народами, культурою. А Сатурн підштовхне вас на нове навчання, курси. 5 дім теж стосується роботи. Тож поєднання 5 і 9 дому може спровокувати відрядження. 

Новини по темі