Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Стрільців

Гороскоп на серпень 2023 Стрілець
freepik.com

Гороскоп для Скорпіонів на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у серпні 2023?

Гороскоп для Стрільців на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня. Повня в 3 домі гороскопа. Дім контактів, знайомств, спілкування. Можлива поява новини про сестру чи брата. Навчання, курси, інформація – це все про 3 дім. На початку місяця ймовірні короткочасні поїздки. По Ретроградній Венері багато знайомих нагадають про себе і будуть вимагати вашої уваги. Також привернуть ваш погляд і колишні залицяльники. Змінити свою робочу техніку буде хорошою ідеєю 1 серпня. Навчитися чомусь новому теж буде доречним. 

16 серпня. Новий Місяць у 9 домі гороскопа. Вісь цього і попереднього домів – це пізнавання нового, подорожування. 9 дім 16 серпня може свідчити Стрільцям про далеку поїздку. Тобто якщо на початку місяця ви матимете короткі відрядження, приміром, то в середині серпня це вже тривала подорож. Ймовірно за кордон. Не виключенням буде спілкування з іноземцями чи будь-яка співпраця з ними. Венера (планета задоволення) може принести із собою стосунки на відстані. Можливо з людиною іншої національності. Цей же дім несе за собою щось масштабне. Він дозволить вам стати популярнішою особою. Розвивати свій блог, послуги, сайт в цей час буде вдалим рішенням. По Ретроградній Венері добре переробляти, передумувати, покращувати. Ця планета не тільки про кохання, але й про гроші. Тож імовірне отримання коштів від судового процесу. Очікуйте новину стосовно фінансів. Гроші, які ви віддавали, повернуться до вас. 

23 серпня зупиняється Меркурій і повертається у Ретроградний рух до 15 вересня. (Венера ж Ретроградна до 4 вересня) Всім відомо, що по Ретро Меркурію не можна підписувати важливі документи, купувати дорогу техніку. Будьте уважні при бронюванні номерів в готелі чи будь-яких квитків. Пильнуйте документи, особисті речі! Бо Ретроградність цих двох планет підвищує рівень неуважності. Меркурій в ці дати знаходиться в 10 домі роботи. Він також про статус, розвиток і кар’єру. Усе пов’язане з працею може відбуватися у цей час: зустрінете колегу, повернетеся до колишнього працедавця, клієнти теж можуть нагадати про себе. Не дивуйтеся поверненню у колишній статус. Знову мама/тато, знову самотня/самотній. Астрологиня Анжела Перл наголошує на тому, що плани можуть змінюватися. А також застерігає нічого не реєструвати до 18 вересня: бізнес, шлюб і т.д. Покупку автомобіля теж краще відкласти на потім, але якщо хочете продати авто – це можна. 
24 серпня в 10 дім входить Сонце. Це символ керівництва, проявлення себе. Ви будете як Сонце яскраво світити та перебувати в центрі уваги. Ймовірно йдеться про виступ, захист диплома, проєкту. 24 серпня висока ймовірність отримати новину, що стосується роботи.

28 серпня Уран зупиняється в 6 домі роботи й починає рухатися назад пів року. У когось він проявляється у сфері праці. Навіть, якщо ви не працюєте, це стосується вашої щоденної зайнятості: дітей, домашніх справ. Уран зненацька змінить цю рутину. Він поверне вас до колишнього способу життя. Можливо ви отримаєте пропозицію, яка змусить вас змінити звичний хід дій. Уран – сучасна планета. Трохи нового погляду не завадить. Юпітер, який теж знаходиться в 6 домі в цей проміжок часу, вам допоможе. Він наштовхне на нову думку, підкаже, які люди потрібні саме зараз. Якщо говорити не про роботу, то Уран повертає також до колишніх звичок, режиму, але у хорошому сенсі цього слова. Тобто ви не почнете знову палити. Навпаки. Уран – про легкість і свободу. Тож упродовж 6 місяців по Урану ви переглянете своє харчування, звернетеся до нутриціолога, проп’єте курс вітамінів, пройдете обстеження. 

У цей же день (28 серпня) Марс входить в 11 дім гороскопа. Дім мрій, майбутнього, бажання. 28 серпня зробіть крок на зустріч своїм бажанням! Це сприятливий день для виконання вашої мрії! Дійте! Під кінець місяця добре буде придбати абонемент у спорт зал. 11 дім також про друзів. Тож поєднати приємне з корисним, запросивши товаришів до занять спортом, чудова ідея. Анжела Перл рекомендує створювати нове життя у цей день. Подумайте над просуванням своїх послуг у соціальних мережах. 

31 серпня завершується Повнею у 4 домі гороскопа. Він свідчить про дім, де ви мешкаєте і з ким. Покупка, продаж майна чи переїзд доцільний в кінці місяця. Але астрологиня нагадує: придивляйтеся, але не оформлюйте документи до 18 вересня. По цьому ж домі чекайте новини про ваших батьків. Відвідайте маму і тата. Склад вашої сім’ї теж може змінитися. На завершення літа Місяць буде поєднуватися із Сатурном, тож підніметься питання фінансів. Місяць керує 8 домом гороскопа – це чужі кошти (кредити, спадщина, страхування, податки), а Сатурн – 2 домом (ваша заробітна плата). З’єднання цих двох планет інформує про кінцевий результат отримання коштів. 

Новини по темі