Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Тельців наприкінці літа

Гороскоп на серпень 2023 Телець
freepik.com

Гороскоп для Тельців на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у серпні 2023?

Гороскоп для Тельців на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня, і Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 10 домі гороскопа. Дім репутації, цілі, напрямку, куди ви йдете. Повний місяць, як прожектор покаже вам ваш шлях. Це час прийняття рішення. Ви зрозумієте куди рухаєтеся. До того ж це стосується, як кар’єри, так і стосунків. Ви отримаєте новину з роботи. Цілком ймовірно, що ви зміните професію. Чекайте на якесь досягнення.

16 серпня Повня в 4 домі гороскопа. Це – дім сім’ї. Можливо в цей час ви будете придивлятися нове помешкання. Якщо ви орендуєте квартиру з друзями, вони можуть повідомити про переїзд. Або ж ваші родичі приїдуть жити до вас. За умови, що ваш син чи дочка проживає з вами, дитина може повідомити про з’їзд. Приємніші зміни можуть вас чекати у складі сім’ї: можливо очікуйте поповнення. Ретроградність інформує нас також про ремонт. Якщо ви довго чекали на документи, невдовзі їх отримаєте. У цей період краще витрачати гроші на дім та сім’ю. Але не варто купувати речі для прикраси дому, тим більше коштовні. Це правило не поширюється на антикваріат. Добре змінювати інтер’єр, саджати квіти. Чудовий час йти навчатися на дизайнера інтер’єру. Ця сфера буде вам приносити заробіток надалі. Що стосується бізнесу, скоріше за все ви його видозміните. 4 дім також про дитинство. Очікуйте на зустріч із давнім другом. 

23 серпня Меркурій зупиняється в 5 домі гороскопа і стає ретроградним. Він починає йти назад до 15 вересня. У ці дати не варто підписувати жодні документи, укладати договори, робити дорогі покупки, купувати техніку. Астрологиня застерігає бути вкрай уважним при бронюванні квитків чи замовленні готелів. 5 дім – дім відпустки й відпочинку. Скоріше за все ви вирушите у місце, яке вам приносить задоволення. Чудовий час для примирення та відновлення стосунків. Про себе нагадають колишні, а тривалі відносини з чоловіком чи дружиною стануть романтичніші, ніжніші. Почнеться період повернення: допишете картину, що давно почали, дов’яжете светр, продовжите заняття в улюбленому клубі. Анжела Перл також згадує про штучне запліднення. Еко варто починати після 18 вересня, але поновити підготовку до цієї події можна вже зараз. Ретроградний Меркурій – час підготовки. Збирайте документи, але не купуйте бізнес у ці дати. 

24 серпня Сонце входить в 5 дім і Марс до 28 серпня теж знаходиться в цьому домі гороскопа. Марс зробить вас активнішими. Захочеться радості, сонця. Ця планета спонукатиме робити щось для себе.

28 серпня Уран знаходиться у 1 домі вашого знаку Тельця. Перший дім свідчить про вас самих, вашої краси та внутрішньої енергії. Це - планета неочікуваних поворотів і сюрпризів. У Тельців ця планета відповідає за кар’єру, статус та направлення у житті. Уран – про свободу. Можливо ви захочете вийти зі своїх стосунків. Варто зауважити, що Уран ретроградний до кінця 27 січня. Для себе ви зробите кардинальне рішення стосовно роботи: або візьмете відпустку, або додаткові проєкти. 

Хто найбільше відчує розворот Урана

Ті, у кого асцендент у 23 градусі Тельця (± 3 градуси).
Ті, у кого день народження 14 травня (± 3 дні).

Новини по темі