Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Водоліїв

Гороскоп на серпень 2023 Водолій
freepik.com

Гороскоп для Водоліїв на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у серпні 2023?

Гороскоп для Водоліїв на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня та Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня перша Повня у знаку Водолія. Емоційними днями можуть виявитися три дні до 1 серпня і три дні після. Найбільше всіх відчують цю Повню ті, у кого асцендент в 9 градусі Водолія або з 6 по 9 градус. Якщо у вас день народження 30 січня (три дні до та після), ви теж відчуєте на собі значний вплив. Це може стосуватися вашого іміджу, популярності. Публічний виступ теж цілком ймовірний у цей день. Можливо ви повідомите родині про важливу новину і через це опинитеся у центрі уваги. Перша Повня цього місяця буде знаходитися між 1 і 7 домами. Це означає, що підніметься тема стосунків. Астрологиня Анжела Перл радить використати цю Повню задля того, щоб проявити себе, заявити про себе, змінити свій імідж. Краще за все направити це, щоб повернутися до колишніх звичок, стилю, спорту. Ця енергія буде продовжуватися до 16 серпня.

Коли Повня знаходиться у нашому знаку, завжди закінчується щось, що могло початися пів року тому. Тобто, якщо у вас щось розпочалося в кінці січня - початку лютого, то зараз ця історія завершиться. Згадайте, що було пів року тому (невирішена ситуація, проєкт). У першій половині серпня вам може прийти відповідь. 
16 серпня Новий Місяць у 7 домі стосунків. Якщо у цей час ви розпочнете нові знайомства, то скоріше за все, що вони не матимуть перспективи, адже на це впливає Ретроградна Венера. Ретроградність – завжди про повернення. Найімовірніше, що про себе нагадають далекі знайомі, колеги чи товариші. Очікуйте зустрічі із колишньою, телефонного дзвінка від колишнього чи смс від давнього друга. Ретроградна Венера може являти собою нову роботу, але з колишніми клієнтами чи колегами. Вочевидь відбудеться укладання угоди, відновлення домовленостей. У вас можуть з’явитися нові друзі. 

23 серпня Меркурій зупиняється і розвертається у Ретроградний рух 8 домі гороскопа до 15 вересня. Анжела Перл застерігає по Ретроградному Меркурію не підписувати важливих документів, робити дорогих покупок. Це може потягнути за собою їх втрату або злам. Але цей період сприятливий для перездачі екзаменів, обміну товару, перероблення документів, повернення чого-небудь. Потрібно бути вкрай уважним при бронюванні помешкання чи квитків. Помилок в кінці місяця уникнути важко. Усе, що стосується операцій краси, шлюбу – це варто робити після 18 вересня.

24 серпня Сонце теж входить у 8 дім гороскопа. Весь серпень і вересень Меркурій знаходиться у домі фінансів. Це говорить про те, що ви знову звернете увагу на ваш фінансовий стан. Оформлювати документи по роботі, ділити спадщину, отримувати гроші зі страхової компанії, сплачувати податки - це все буде доречним з 24 серпня. Меркурій не просто так ходить і повертається, він наче натякає, що потрібно ще доробити, донести якісь документи, іще раз зустрітися, комусь зателефонувати. Це про гроші по інвестиціях. 

28 серпня Уран (планета, що керує знаком Водолія) зупиняється в 4 домі гороскопа і розвертається і йде у Ретроградність до 27 січня. Що це може означати? Це матиме відношення до вашої нерухомості, ремонту. Також це стосуватиметься ваших батьків, на яких потрібно звернути увагу. Відновлення документів теж ймовірне в останні дні серпня. Якщо ви почнете збирати документи на житло чи проживання, це може продовжитися аж на пів року. Юпітер, який теж знаходиться у 4 домі натякає на успіх. Тобто хвилюватися не потрібно. Ця планета додасть впевненості й удачі. Все станеться так, як вам потрібно або навіть краще. У зв’язку з тим, що дві планети йдуть в різні боки, дві ваших справи (наприклад сфера сім’ї та фінансів) будуть розвиватися по-різному. Одна матиме прогрес, інша – зупиниться. 

28 серпня Марс – планета активностей і дій входить в 9 дім гороскопа. Якщо попередній дім міг понести за собою кризову ситуацію (терміновий ремонт машини, операція), то 9 дім свідчить про відпочинок і подорожі. Весь місяць ви невпинно вирішували свої фінансові справи, для того, щоб в кінці дати собі трохи відпочити. Цей дім також інформує про навчання. Якщо отримаєте новину про зарахування на курси чи вищий навчальний заклад, або ваша дитина вступила в університет – не дивуйтеся. Це все можливо у цей проміжок часу. Судові процеси і юридичні справи матимуть активну фазу 28 серпня. 

Закінчується серпень ще однією Повнею. 31 серпня у 2 домі гороскопа. 2 дім – про доходи. У цю Повню Місяць поєднується із Сатурном, а Сатурн своєю чергою керує 12 домом, а Місяць – 6. 6 дім – дім роботи й усього чим ми займаємося. 12 дім – гроші на благодійність, допомогу комусь. 6 дім також про здоров’я, а 12 – ретрити, санаторії, операції. Тож витратити кошти на відновлення фізичного і психологічного здоров’я – буде гарною ідеєю. 2 дім, не тільки про заробіток, але і про нашу енергію. Тут дозволено отримати гроші й одразу ж їх витратити. Матеріальна стабільність може неабияк впливати на ваш стан, але прибуток доцільно направити на відновлення. 

Новини по темі