Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Левів у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Лев
freepik.com

Гороскоп для Левів на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у вересні 2023?

Гороскоп для Левів на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера припиняє ретроградний рух у 1 домі зовнішності. Буде позитивний розвиток романтичних стосунків. Ваша самооцінка покращиться, ви будете більш сміливими та харизматичними. Відпустите минуле.

Юпітер розвертається в 10 домі кар’єри, тут же ретроградний Уран. Ваші проєкти зазнають змін, ви будете працювати з новими клієнтами. Вам випаде другий шанс щось зробити. Люди навколо почнуть сприймати вас інакше. Можлива вагітність чи підготовка до весілля, яке станеться коли ретроградність цих двох планет закінчиться.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух у 2 домі грошей. Уже можна робити великі покупки, але астрологиня рекомендує почекати ще 2-3 дні. Ви отримаєте відповіді на робочі питання. Молодий місяць тут же надасть джерело енергії. У вас буде більше грошей, з’являться нові ідеї та енергія. Можливі публічні виступи, заняття вокалом.

24 вересня Сонце та Марс в 3 домі контактів та спілкування. На вас чекає багато руху та контактів з людьми. Ви будете чомусь навчатися. Відбудеться зустріч з родичами або ж отримаєте новини від них. 

29 вересня Повня в 9 домі розширення світогляду. Будуть подорожі за кордон та якась нова інформація. Ви почнете глибше на чомусь розумітися. Ваші можливості розширяться.

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Для левів ці затемнення будуть у секторах знайомств та кар’єри, тому змін очікуйте саме у цих сферах життя.

Новини по темі