Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Раків у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Рак
Freepik

Гороскоп для Раків на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у вересні 2023?

Гороскоп для Раків на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера припиняє ретроградний рух у 2 домі грошей та доходів. Ваші фінанси збільшаться. Якщо перед цим влітку ваша самооцінка погіршилася, то у вересні все стане краще. Перерва у стосунках закінчиться. У вас буде краще самопочуття. Ви відпустите минуле. 

Юпітер стає ретроградним в 11 домі майбутнього та мрій. У вас буде другий шанс щось отримати та використати. Друзі познайомлять вас з кимось важливим. Ви повернетеся до старого кола спілкування. Ймовірні успішні спроби зачаття.

15 вересня Меркурій перестає бути ретроградним у 3 домі спілкування та контактів. Уже можна робити масштабні покупки та починати стосунки, проте астрологиня рекомендує почекати хоча б до 18 вересня. У вас з’являться нові ідеї та знайомства. Можливі подорожі. Молодий місяць у цьому ж домі принесе новини від родичів.

24 вересня Сонце і Марс в 4 домі батьків та житла. У вас буде зустріч з батьками, турбота про них. Будьте обережні: через вплив Марсу можуть бути конфлікти. У вас буде активна діяльність вдома: ремонт, нове хобі, заняття спортом.

29 вересня Повня в 10 домі репутації. Ви будете привертати увагу. Відкриється нова інформація та таємниці. Ймовірний перехід на іншу роботу. Відбудеться зміна вашого статусу, наприклад, ви одружитеся чи завагітнієте. Ваші цілі проясняться. Ретроградні Уран та Сатурн вплинуть на зміни вашої мети.

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Для раків це буде значити зміни з родиною, домом та мріями.

Новини по темі