Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Риб у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Риби
Freepik

Гороскоп для Риб на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у вересні 2023?

Гороскоп для Риб на вересень 2023 від астролога

4 вересня. Венера розвертається в 6 домі гороскопа. Цей дім інформує про проблеми та їх вирішення. Оскільки 6 дім також про роботу, то ймовірно вирішаться проблеми там. Можливо, ви перейдете в новий колектив. Після 4 вересня усе відбуватиметься простіше і розв’язувати будь-яку проблему буде набагато реальніше, ніж до розвороту Венери. Щось замінити вдома, налагодити – це вирішиться і швидше, і дешевше, ніж ви очікували. Венера по 6 домі символізує службовий роман, який важко не помітити. Ця планета позбавить проблем в особистому житті. 6 дім про здоров’я, режим та харчування.

Юпітер, планета удачі, подарунків та везіння, того ж дня стане ретроградною до 31 грудня. Юпітер та Уран будуть заходитися в 3 домі гороскопа. 3 дім – це родичі. Можливо, ви переїдете до них чи вони до вас. Але пам’ятайте, це триватиме 4-5 місяців у зв’язку з ретроградністю цих двох планет. 3 дім також про транспорт. Ймовірно, вам захочеться змінити ваш автомобіль. Перекваліфікація теж вірогідна. В першу чергу цей дім про спілкування. Людина, з якою ви давно хотіли познайомитися, піде вам на зустріч. Активність у соціальних мережах буде доречною: створення сайту, замовлення реклами. Але запуск очікуйте не раніше 31 грудня. 

15 вересня Меркурій розвертається і завершує свою ретроградність у 7 домі гороскопа. Це дім шлюбу. Новий Місяць в цьому ж домі принесе нові знайомства. Це не обов’язково романтичні стосунки. Новий клієнт теж можливий. Після 15 вересня є шанс отримати співпрацю з іншою організацією, або підписання угоди. Анжела Перл радить підписувати будь-які угоди після 17-18 вересня. Меркурій також називають планетою, що зводить людей разом. Прослідкуйте свої події у житті. Якщо щось відбудеться в цей час, то вирішення цієї історії очікуйте 29 вересня. У випадку початку стосунків під Новий Місяць, кульмінацію очікуйте в Повню через пів року. 7 дім стосується не тільки людей, яких ми любимо, але і наших ворогів. 

24 вересня Сонце входить у 8 дім гороскопа. Це сектор грошей. Можлива допомога від батьків. Марс, який теж знаходиться у 8 домі в цей час додасть енергії та дій. Можуть прийти гроші зі страхування, спадку чи аліментів. Марс змусить задуматися про вашу фінансову складову. Зміниться не заробітна плата, а погляд на дохід. 8 дім відповідає за інтимні стосунки. Сонце і Марс показують активність у цій сфері. 

29 вересня Повня у 2 домі грошей. Повний Місяць висвітить якусь ситуацію чи таємницю. 2 дім самооцінки. Всесвіт покаже як вас цінують. Настільки нас оцінюють, тільки грошей ми й притягуємо. Варто буде в кінці місяця прийняти фінансове рішення. 

У наступному місяці очікується 2 затемнення, що своєю чергою повпливають на усі знаки зодіаку вже у вересні. Багато Риб можуть відчувати зміни у фінансах уже в середині вересня. Можливість отримати вигідну пропозицію буде висока. 28-29 вересня Риби можуть відчути зміни у спілкуванні чи сім’ї.

Новини по темі