Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Скорпіонів у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Скорпіон
freepik.com

Гороскоп для Скорпіона на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у вересні 2023?

Гороскоп для Скорпіона на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера в 10 домі гороскопа. Венера відповідає за любов, гроші, красу. 10 дім – за кар’єру, роботу та бізнес. Поки ця планета була ретроградна в липні та серпні, ви могли відчувати певний дискомфорт на роботі (не підвищували зарплату, конфлікт з керівництвом). Але з 4 вересня можна видихнути з полегшенням. Усе, що стосується бізнесу та роботи піде своїм спокійним ходом. Астрологиня Анжела Перл пророкує пропозицію руки та серця на початку осені. По Ретроградній Венері міг тривати процес розлучення, але з 4 вересня усі справи будуть завершені.

Цього ж дня, 4 вересня Юпітер в секторі стосунків, партнера та шлюбу в 7 домі гороскопа. Угоди та контракти теж в 7 домі. Юпітер символізує шлюб та вагітність для дівчат. Не дивлячись на те, що Юпітер йде назад, він все-таки дає шанс. Не проґавте його! Ця планета удачі, подарунків, везіння. Вона може принести давніх знайомих, які вам в чомусь допоможуть. Думки про розірвання шлюбу – нормальні в цей період часу. Неочікувана поява колишнього кавалера з каблучкою в руках для вас вірогідна на початку місяця. Варто пам’ятати, що по Юпітеру, що все що не робиться – на краще. Уважно дивіться які двері для вас будуть відкриватися. Цілком можливе прийняття рішення працювати на себе. Уран знаходиться в 7 домі аналогічно. Дві повільні планети йдуть назад, що спонукатиме передивитися контракти або ваше оточення. У деяких Скорпіонів розпочнеться підготовка до весілля. 

15 вересня Новий Місяць в 11 домі гороскопа. В цей же день Меркурій розвертається в прямий рух. Ретроградність завершується, а це значить, що вже можна купувати техніку, автомобілі, квартиру. Будь-які документи підписувати теж дозволяється. Та астрологиня радить почекати ще 3 дні. 11 дім принесе нам знайомих, які невдовзі стануть хорошими друзями. Хорошою ідеєю буде починати бізнес онлайн. По цьому ж домі можна створити ютуб канал. Анжела Перл нагадує, що 11 дім це бажання і спонукає зробити перший крок до виконання мрії. Також цей дім змушує масштабуватися. Думки про розширення бізнесу чи місця проживання будуть актуальними на той час. Після 15 вересня період сприятливий для вагітності й народження дітей. 

24 вересня Сонце входить в 12 дім гороскопа. Це приватний дім. Ви витрачатимете багато часу на завершення якоїсь справи. Щось робити про те, чого ви не хочете розповідати – нормально в кінці місяця. 12 дім звільнює вас від чогось непотрібного. Поставити крапку у спілкуванні з другом чи знайомим цілком вірогідно. Також з’явиться новина про лікарню, або інші ізольовані місця. Хорошою ідеєю буде влаштувати собі ретріт. Відвідайте санаторій чи дачу. 12 дім – езотеричний. Ми отримуватимемо інформацію із невидимих джерел. Не лякайтеся віщому сну. Очікується поїздка у місце, де ви вже раніше бували, адже 12 дім також про минуле. 

29 вересня Повня в 6 домі гороскопа. Це про рутинні, повсякденні справи. Від харчування, постійних звичок буде залежати ваше самопочуття. Повня висвітить проблеми зі здоров’ям, на які варто звернути увагу. Схоже на те, що ви будете приймати якесь важливе рішення. Якщо у вас керівна посада, доведеться когось звільнити після 29 вересня, якщо ж ви працівник – чекайте на зміни в роботі. Вашого домашнього улюбленця потрібно буде відвезти до ветеринара. 6 дім – про розв’язання проблем. У Повню варто це закінчити. Змінити кондиціонер, зробити техогляд машини і т.д.

У жовтні очікується затемнення, яке усі знаки зодіаку можуть відчути вже у вересні. 14-15 вересня будьте уважні до новин. 28-29 вересня зверніть увагу на взаємини з чоловіком чи дружиною.

Новини по темі