Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Стрільців у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Стрілець
Freepik

Гороскоп для Стрільців на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у вересні 2023?

Гороскоп для Стрільців на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера припиняє ретроградний рух у 9 домі удачі, подорожей та знань. Для вас все стане легше. Отримаєте новину з-за кордону. Розпочнеться період везіння у справах, пов’язаних з іншими країнами. Ваші публікації отримають хороші відгуки. Ви станете медійно активні.

Юпітер стає ретроградним в 6 домі роботи та рутини, тут також знаходиться ретроградний Уран. Ви отримаєте другий шанс. Повернуться старі клієнти. Буде відрядження в місто, де ви раніше були. Потрібно буде розв'язати певну проблему. Ви пройдете медогляд, можливо, поїдете в санаторій.

15 вересня Меркурій розвертається в 10 домі досягнень та репутації. Із закінченням ретроградного руху вже можна укладати договори. Ви заявите про себе. Станете рольовою моделлю, будете когось навчати. Молодий місяць у цьому ж домі принесе нові ідеї, інформацію, а також статус. 2

4 вересня Сонце в 11 домі майбутнього та бажань. Ви розумітимете свої бажання. Марс додасть енергії. У вас буде нове оточення. Друзі познайомлять з потенційним романтичним партнером або ж ви почнете стосунки з другом. Ви будете активні в соцмережах.

29 вересня Повня в 5 домі кохання та задоволення. Ви проведете час з коханою людиною. Проясниться ситуація з любовним трикутником. Можливе зачаття. Ви приймете рішення, пов’язане з бізнесом.

Ретроградний Сатурн з Нептуном опиняться в 4 домі нерухомості та житла. Невирішена ситуація у цих сферах продовжиться до листопада. Висока ймовірніть візиту родичів. 

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Для стрільців ці затемнення будуть в 11 домі майбутнього та планів і в 6 домі роботи та здоров’я. На вас чекають зміни саме в цих аспектах життя.

Новини по темі