Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Терези у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Терези
freepik.com

Гороскоп для Терезів на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у вересні 2023?

Гороскоп для Терезів на вересень 2023 від астролога

15 вересня Молодий місяць в 12 домі звільнення та медицини. Зміниться коло спілкування, перейдете на іншу роботу. Буде благодійна діяльність. Ви пройдете медичний огляд. Отримаєте новини від когось здалеку, можлива еміграція. 
Меркурій перестає бути ретроградним в 12 домі. Це додасть вам енергії та спілкування. Відкриється якась таємниця. Ви вирушите в подорож.

24 вересня Сонце в 1 домі тіла. Отримаєте приплив нової енергії. Ви будете центром уваги. Ви будете впевненими в собі. 
Марс буде в Терезах весь місяць, і це надасть вам більше сміливості. Можлива зміна стилю на більш агресивний, маскулінний. Ви будете за щось боротися. Це хороший час для фізичної активності.

29 вересня Повня в 7 домі стосунків. Повня “висвітить” ваше оточення. Ви будете укладати нові договори та контракти. Будуть новини для романтичних чи робочих партнерів. У вас станеться романтичне знайомство. Ви поставите остаточну крапку в чомусь.

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Одне з них відбудеться у вашому знакові, Терезах, і принесе вам бажанні зміни в житті. Інше вплине на фінансову та інтимну сфери життя.

Новини по темі