Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Водоліїв у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Водолій
freepik.com

Гороскоп для Водолія на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у вересні 2023?

Гороскоп для Водолія на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера розвертається в прямий рух в 7 домі стосунків. Вона вже втретє йде по одному тому ж градусу, що може впливати на ваші стосунки. У вас будуть приємні клієнти та знайомства. Вам буде легко домовлятися з людьми, укладати контракти. У вас буде нове кохання або ж ви відновите зв’язок з колишнім партнером. Хороший період для пар, конфліктів не буде. Ви отримаєте гроші.

Юпітер стає ретроградним в 4 домі нерухомості та житла. Ви можете почати ремонт, який буде до Нового року. Ретроградний Уран, планета сюрпризів, у цьому ж домі. Можливий переїзд та поповнення родини. 

15 вересня Меркурій йде в прямий рух у 8 домі фінансів. Планета надасть енергії. Будуть більші спільні гроші з романтичним чи бізнес-партнером.

Молодий місяць тут же принесе нову співпрацю. Отримаєте серйозного клієнта чи інвестора. Це сприятливий час, щоб працювати над залежностями, почати психотерапію. Відкриється якась таємниця. Поновляться інтимні стосунки або ж з’явиться новий партнер.

24 вересня Сонце та Марс в 9 домі далеких земель. Ви будете дуже активні. Будуть якісь справи, пов'язані з іншими країнами (знайомства з іноземцями, вивчення нової мови, переїзд). Ви будете чомусь вчитися або ж викладати. Ваша популярність збільшиться. Юридичні справи стануть зрозумілішими. 

29 вересня Повня в 3 домі спілкування. Ваша медійність буде більшою. Ви розширите світогляду внаслідок нових знайомств. Зміните транспорт. Отримаєте новини від родичів. Прийдуть нові ідеї. Буже багато спілкування. 

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Для водоліїв ці затемнення будуть в 9 домі далеких земель і 4 домі житла, тому ці очікуйте змін саме в цих сферах життя.

Новини по темі